Digital Marketing

We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen met Digital Marketing. MvH Media is jouw partner als verlengstuk voor online marketing.

Wat is Digital Marketing?

‘Digital marketing’ (ook ‘online marketing’ of ‘internet marketing’) omvat alle marketinginspanningen die via online kanalen genomen worden om je bedrijf, product of dienst te promoten bij potentiële klanten. Als je je bedrijf online wil promoten, is het belangrijk om een goede digitale strategie uit te werken. Online marketing bevat nl. een heel breed spectrum aan online inspanningen die kunnen bijdragen aan het online positioneren en versterken van je merk en bedrijf. Dit gaat van het optimaliseren van de website, tot het uitsturen van goede marketing e-mails. Van organische zichtbaarheid in zoekmachines tot betaalde advertenties op social platformen of andere websites.

Waarom Digital Marketing?

Vandaag de dag is iedereen afhankelijk van de digitale wereld. Je opent je smartphone, tablet, laptop of start je Smart-TV op en je gaat op het internet op zoek naar het laatste nieuws, nieuwe sneakers, een volgende reisbestemming… Je vindt alles online, en mensen spenderen er dan ook een groot deel van hun tijd. En juist daarom is het belangrijk om als merk ook goed zichtbaar te zijn online. Zo kan je je doelgroep bereiken waar ze actief zijn: op het internet.

Naast de verschuiving die zich blijft voortzetten van de meer traditionele vormen van marketing zoals tv en papieren krant naar de digitale vormen van marketing – website, social media, e-mail, … – zijn de marketinginspanningen die via de digitale weg verlopen ook meetbaarder. Je kan het verloop van je websitebezoekers, verkopen of zichtbaarheid herleiden naar de verschillende kanalen en inspanningen. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van je efforts en hoe je kan bijsturen in de toekomst om nog meer resultaat te behalen.

Je hebt via digital marketing ook de mogelijkheid om je doelgroep nauwkeurig te segmenteren en te targeten. Dit kan op basis van locatie, geslacht, koopintenties, interesses, enzovoort.  Op die manier kan je je online budget zo efficiënt mogelijk inzetten: op de juiste doelgroep voor jouw product of dienst. Daarnaast kan je deze doelgoepen gemakkelijk testen en bijsturen om relevant te blijven.

De voordelen van Digital Marketing?

 • Vaak goedkoper dan het inzetten van meer traditionele media
 • Flexibiliteit in het bereiken van je doelgroep: lokaal, nationaal of internationaal
 • Gerichte targeting op basis van gegevens van je doelgroep 
 • Relevantie door gepersonaliseerde advertenties die kunnen variëren per doelgroep, tijd of kanaal
 • Meetbare resultaten: je kan de impact van je marketinginspanningen perfect meten per kanaal, doelgroep en product
 • Snelle bijsturing mogelijk: de directe meetbaarheid van je inspanningen zorgt ervoor dat je snel kan bijsturen en optimaliseren om tot een rendabele digitale marketing strategie te komen

Digital Marketing diensten van MvH Media

Bij MvH Media helpen we bedrijven zoals de jouwe groeien op de digitale platformen. Dat doen we door heel wat verschillende diensten aan te bieden: SEO, SEA, Social Media Marketing, Online Strategie, CRO, Marketplaces, Data & Analytics, E-mailmarketing.

SEO Marketing

SEO (Search Engine Optimization) marketing is essentieel om jouw klanten te kunnen bereiken en te zorgen dat jouw website boven je concurrenten zichtbaar is op zoekmachines zoals Google en Bing. Met SEO-marketing zorgen we ervoor dat je website aan alle kwaliteitseisen voldoet en helpen we je daarnaast bij het behalen van zo hoog mogelijke posities in de zoekresultaten. Zo zorgen we samen voor een grotere zichtbaarheid, meer organisch verkeer en zo een groter aantal conversies. 

Ons team van deskundige SEO-specialisten staat klaar om jouw merk te laten opvallen. We beginnen met een grondige analyse van je huidige digitale aanwezigheid en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakte SEO-strategie die perfect aansluit op jouw doelen en behoeften. Van technische optimalisatie tot content creatie en linkbuilding, wij bieden een allesomvattende aanpak om je website naar een hoger niveau te tillen.

SEA Marketing

Waar SEO zorgt voor een organische zichtbaarheid, zorgen we met SEA marketing dat je mee kan concurreren op de betaalde resultaten in Google en Bing. We ondersteunen je hierbij niet enkel met online advertenties op de zoekresultatenpagina, maar ook Shopping, video en display advertenties vormen een onderdeel van SEA marketing. Elk soort advertentie heeft zijn eigen aanpak en doelstelling, en we helpen je graag bij de juiste online marketing strategie voor jouw doelstellingen.

Onze ervaren SEA-specialisten ondersteunen je graag bij het uitwerken van deze strategie, het analyseren van de doelgroep en concurrentie, en het nauwkeurig opzetten van campagnes. Op basis van data gaan ze daarna aan de slag met optimalisatiescom maximale resultaten te behalen. 

Social Media Marketing

Bijna iedereen is dagelijks actief op social media. De social mediaplatformen zijn een belangrijke meerwaarde voor een merk of bedrijf om zich te profileren, klanten te betrekken, relaties op te bouwen en hun bedrijf bijgevolg te laten groeien. 

Bij MvH Media begrijpen we ook de kracht van Social Media Marketing en hoe het jouw merk kan versterken op social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en Linkedin. Met een doordachte SMM-strategie kan je de juiste doelgroep bereiken op het juiste kanaal. Zo kan je werken aan merkbekendheid, loyaliteit en een groei in omzet. 

Ons team van ervaren Social Media Marketing-specialisten staat klaar om jouw merk op te laten vallen, betrokkenheid te stimuleren en uw omzet te verhogen.

Online Strategie

Een effectieve online strategie fungeert als een soort blauwdruk voor het bereiken van jouw marketingdoelstellingen in de online wereld. Het stelt je in staat om je middelen zo effectief mogelijk te gebruiken, jouw doelgroepen te bereiken op de juiste kanalen en je concurrenten voor te blijven. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop, een goed doordachte online strategie is de sleutel tot succes.

Ons team van ervaren online strategen staat klaar om je te begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van een winstgevende online strategie die aansluit bij jouw unieke doelen en behoeften. We beginnen met een grondige analyse van je bedrijf, doelgroep en concurrentie, gevolgd door het opstellen van een strategisch plan dat de juiste mix van kanalen, tactieken en technologieën omvat om succes te verzekeren.

Neem vandaag nog contact met ons op en dan combineren we jouw branchekennis met onze online marketing expertise om te komen tot de ideale online strategie voor jouw bedrijf!

CRO – Conversion Rate Optimization

Het genereren van verkeer naar je website is slechts een eerste stap naar het genereren van klanten voor je bedrijf. Het uiteindelijke doel is om van die bezoekers betalende klanten te maken. CRO kan daarbij helpen. CRO draait om het begrijpen van het gedrag van je websitebezoekers om zo hun ervaring te verbeteren en hen te begeleiden naar de gewenste actie, zoals een aankoop, een aanmelding of een offerteaanvraag. 

Ons team van Conversie Optimalisatie experts identificeert de knelpunten in je conversietrechter. Daarna gaan ze aan de slag met het uitwerken en implementeren van A/B-testen en continue optimalisatie om zo je landingspagina’s te optimaliseren en de gebruikerservaring op de website te verbeteren. Allemaal met als doel om het conversiepercentage van je website te verhogen en uw ROI te maximaliseren.

Marketplaces

Met het groeiende aantal consumenten dat online winkelt, zijn marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de e-commercestrategie van een bedrijf. Goede marketplaces marketing is onmisbaar. Het biedt enorme kansen voor merken en bedrijven om hun producten aan miljoenen potentiële klanten te presenteren. Door je producten op deze platformen te plaatsen, vergroot je je zichtbaarheid, bereik je nieuwe doelgroepen en verhoog je je omzetpotentieel. 

Onze marketplaces specialisten helpen je graag om je producten onder de aandacht te brengen bij grote en kwalitatieve doelgroepen binnen de online marktplaatsen.

Data & Analytics

Data vormt de ruggengraat van elke succesvolle digitale strategie. Hoe meer data, hoe beter. Want data is nodig om trends te identificeren, patronen te ontdekken, het gedrag van je klanten te begrijpen en om je marketinginspanningen te optimaliseren. 

Ons team van data-experts staat klaar om je te helpen bij het verzamelen, analyseren en interpreteren van je data. Ze gebruiken de nodige tools en technologieën om je gegevens te verzamelen en te analyseren en gieten deze in duidelijke en overzichtelijke dashboards zodat ze gebruikt kunnen worden om data-gedreven beslissingen te nemen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing blijft een van de krachtigste en meest kosteneffectieve manieren om rechtstreeks in contact te komen met je doelgroep. Het stelt je bedrijf in staat om op een persoonlijke en directe manier te communiceren met je doelgroep. Door relevante content te leveren op het juiste moment, kan je de betrokkenheid van je abonnees vergroten, loyaliteit opbouwen en conversies stimuleren. Bovendien biedt e-mailmarketing uitgebreide mogelijkheden voor segmentatie, automatisering en tracking, waardoor je je marketinginspanningen meer kan laten opbrengen.

Neem contact op en zet samen met onze email marketing specialisten een effectieve mailing campagne op.

Uitbesteden van Digital Marketing?

Bij MvH Media begrijpen we dat het succesvol beheren van je digitale marketinginspanningen meer is dan alleen het hebben van een online aanwezigheid. Het vereist expertise, strategie en voortdurende optimalisatie om je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. Hier zijn enkele redenen waarom wij je ideale digitale marketing partner zijn:

 1. Expertise en Ervaring: ons team van ambitieuze experts beschikt over jarenlange ervaring in het optimaliseren van online prestaties voor diverse klanten, zowel nationaal als internationaal. We zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche en passen deze kennis toe om jouw digitale strategie te versterken.
 2. Toegewijd Team: bij MvH Media heeft elk kanaal zijn eigen team van online marketingspecialisten. Of het nu gaat om SEO, SEA, Social Media Marketing, CRO of E-mailmarketing, wij hebben de geschikte mensen met de juiste vaardigheden om jouw campagnes tot een succes te maken. Je kan erop vertrouwen dat je digitale marketing in goede handen is.
 3. Strategie Op Maat: geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en daarom geloven we in het leveren van oplossingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelstellingen. Onze strategieën worden op maat gemaakt om te zorgen voor het gewenste online resultaat voor jouw bedrijf, of het nu gaat om het vergroten van je merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop.
 4. Volledig Dienstenpakket: MvH Media biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van digitale marketing, van zoekmachineoptimalisatie tot e-mailmarketing en alles daartussenin. Met al onze specialiteiten onder één dak, kan je rekenen op een uitgebreid aanbod voor jouw digitale marketing.
 5. Partnerschap en Samenwerking: wij zien onszelf niet alleen als een dienstverlener, maar ook als een strategische partner voor onze klanten op het gebied van online marketing. We streven naar een nauwe samenwerking en open communicatie om ervoor te zorgen dat we jouw verwachtingen waarmaken en je digitale doelen realiseren.

Kortom, door jouw digitale marketing aan MvH Media uit te besteden, kan je profiteren van ons toegewijd team, expertise, maatwerkoplossingen en een volledig dienstenpakket om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen aan je digitale ambities kunnen werken.

Verbeter jouw ONLINE ZICHTBAARHEID

met Digital Marketing.

SEO

Organisch beter vindbaar worden in de zoekmachines. Voor elke website en onderneming van belang!

SEA

Betaald adverteren moeilijk? Nee! Een rendabele campagne met het maximale rendement wel. Daarom helpen we jouw organisatie graag verder.

CRO

Van bezoekers klanten maken! Hoe hoger het conversiepercentage op jouw website of webshop, hoe rendabeler alle marketing inspanningen zullen zijn!

Laat je zien waar de doelgroep zich bevindt en retargeting via social media.

Bereik een internationaal miljoenenpubliek met platformen zoals Amazon of bol.com

Maak betere strategische keuzes door de juiste inzet van data.

Kom doelgericht in contact met je (potentiële) klant en bouw een waardevolle band op door op maat gemaakte emailcampagnes.

Jouw afzetmarkt vergroten in één van de grootste landen van Europa?