Social media
marketing.

Social media is niet meer weg te denken in de online wereld. Ben jij al actief bezig met Facebook, WhatsApp, YouTUbe, Instagram, LinkedIn, Twitter of TikTok? De social wereld gaat snel en je kunt er je voordeel mee doen door social media marketing in jouw online strategie op te nemen. Vergroot je social zichtbaarheid door aan de slag te gaan met het adverteren binnen de social media kanalen. Met adverteren kun je ervoor zorgen dat jij je naamsbekendheid vergroot en een relatie opbouwt met je doelgroep. Daarnaast kun je meer relevant verkeer naar je website toe trekken en meer conversies genereren. Uit social media valt veel te halen en daar helpen onze social media specialisten je graag bij.

De voordelen

  • Word sociaal vindbaar op de social kanalen
  • Boost je aantal volgers, bereik en betrokkenheid
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Genereer websiteverkeer, leads en conversies
  • Haal meer uit retargeting

Wij zijn officieel partner van

Business Partner

Aan de slag

met social advertising.

Met social advertising ga je aan de slag met het opzetten van campagnes, creëren van specifieke doelgroepen en het maken van advertenties.  Met de targeting mogelijkheden kun je steeds specifiekere doelgroepen creëren om zo de meest relevante en kwalitatieve websitebezoekers naar je website te trekken. Dit is ontzettend belangrijk, want je wilt het juiste medium hiervoor gebruiken en elk social media kanaal is anders. Verder kijken we welke doelstellingen we samen willen behalen en wat de mogelijkheden zijn qua budget. Zo kunnen we bepalen hoe we aan de slag kunnen met de campagnes om meer verkeer, leads en conversies te behalen. Onze social specialisten beheren en optimaliseren de campagnes om het meest optimale resultaat binnen te halen.

SOCIAL MEDIA MARKETING

TIJDLIJN.

Het socialmedia-landschap is continu aan het veranderen. Iedere dag zijn er nieuwe ontwikkelingen. Van Instagram, Pinterest en ephemeral content tot Reels en podcasts. Wij zetten deze versnelling voor jou in een overzicht, zodat je altijd up-to-date bent.

De verschillende

social media kanalen.

pinterest

Onze social specialisten kunnen je alles vertellen over Facebook marketing, Instagram marketing, LinkedIn marketing, Twitter marketing, WhatsApp marketing, YouTube marketing, Pinterest marketing en Tiktok marketing.

Online shopping

via social media

Online winkelen is en wordt steeds groter en daar weten de social media kanalen goed op in te spelen. Binnen Facebook en Instagram heb je de mogelijkheid om, naast het adverteren en organisch posten van berichten, shops op te zetten en zo meer verkeer naar je winkel te genereren. De lijn tussen e-commerce en adverteren via social media vervaagt hierdoor meer en meer. Hier kun je interessante doelgroepen van maken om te gebruiken voor je advertenties, maar het wordt ook gemakkelijk om zo vanuit Facebook, Instagram of Pinterest te kopen. Denk aan Facebook en Instagram winkels en Pinterest shop. Het verkopen via social media kanalen neemt toe, maar neemt niet weg dat adverteren hierdoor minder belangrijk wordt. 

Interesse

in social media adverteren?

Benieuwd wat er allemaal in de wereld van social media mogelijk is? Onze social specialisten weten alle ins en outs van de social media kanalen en kunnen jou helpen bij je vraag. Zij kijken samen met jou welk(e) platformen geschikt zijn en gaan aan de slag met het opzetten van de campagnes. Laat weten welke doelen en ideeën je hebt voor social media en dan komen wij met een op maat gemaakt advies. Ook voor jouw bedrijf zijn er kansen op het gebied van social media.

veelgestelde vragen over

Social media marketing

Social media marketing zijn alle marketingactiviteit die worden uitgevoerd op social media kanalen. Dit kunnen een of meerdere kanalen tegelijk zijn. Binnen de social media marketing strategie valt het adverteren, posten van content, engagement (gesprek) aangaan en het bieden van klantenservice.

Door social media toe te voegen aan je marketing strategie creëer je een extra visitekaart voor je bedrijf. Je kan producten en diensten presenteren, je USP uitlichten en het gesprek aangaan met je (potentiële) doelgroep. Daarnaast bereik je in een handomdraai duizenden mensen tegelijk.

Aan de hand van je doelstelling en doelgroep bepaal je een effectieve social media strategie. Leer je doelgroep kennen en onderzoek op welke kanalen zij actief zijn. Bepaal je doelstelling  en budget. Ga interactie aan met je doelgroep en laat zien wat de unieke waarden zijn van je bedrijf. Plaats consistent nieuwe content om je doelgroep te betrekken bij je bedrijfsvoering. En als laatste maar niet minder belangrijk. Analyseer en optimaliseer je strategie continue.  

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?