SEO
Bureau.

Wil je zo hoog mogelijk scoren in Google met je website? Dan is het belangrijk om in te
zetten op SEO (Search Engine Optimization).

Door middel van zoekmachine optimalisatie
kan je er namelijk voor zorgen dat je website hoger staat op de zoekresultatenpagina en er
meer mensen de weg vinden naar jouw producten of diensten.

Waarom een SEO bureau inschakelen?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines vraagt heel veel tijd en aandacht. Je moet de juiste verhouding vinden tussen content, backlinks, en technische vereisten.
Daarnaast verandert de digitale wereld zo snel, waaronder ook SEO (Search Engine Optimization).

Om te zorgen dat je website voldoet aan alle vereisten, en mee kan evolueren met de nieuwste ontwikkelingen, kan een SEO bureau een grote meerwaarde leveren om je website zo goed mogelijk zichtbaar te maken in de zoekmachine resultaten.

De voordelen van een SEO Bureau

De specialisten binnen een SEO bureau zijn steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen online marketing en zoekmachine optimalisatie. Door een SEO bureau in te schakelen, heb je:
  • Meer tijd: Door samen met een specialist aan de content van je website te werken, bespaar je veel tijd en helpt voor een kwalitatieve en gestructureerde aanpak van je website optimalisatie.
  • Op maat gemaakte keuzes: meer dan 200 parameters hebben invloed op de zichtbaarheid van je website. Binnen een SEO bureau zit de juiste kennis om specifiek voor jouw website de juiste manier van optimaliseren te bepalen en uit te voeren.
  • Alle expertise tot je beschikking: alle laatste ontwikkelingen worden nauwlettend opgevolgd door de SEO specialisten, en met elkaar gedeeld in het team. Op die manier zit er een enorme kennis binnen het SEO bureau die kan helpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

De diensten van SEO Bureau MvH Media

Zoekwoordenonderzoek

Door middel van zoekwoordenonderzoek analyseren we welke termen je potentiële klanten gebruiken om jouw diensten of producten te vinden. Op deze manier kunnen we de content van je website zo relevant mogelijk maken en je vindbaarheid voor deze termen vergroten.

Content SEO

Content SEO is de strategie waarbij je de inhoud van je website optimaliseert voor zoekmachines (zoals Google & Bing) om zo hoger te scoren in de zoekresultaten. Dit doe je door middel van kwalitatieve en waardevolle inhoud te voorzien voor je potentiële klant. We optimaliseren hier niet enkel de copy op je website, maar ook afbeeldingen en video’s zijn erg belangrijk in de content SEO strategie

Technische SEO

Met technische SEO zorgen we ervoor dat je website voldoet aan alle technische vereisten zoals de structuur van je website, de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, op die manier zorgen we ervoor dat je website goed gecrawld kan worden door de zoekmachines en voor een goede indexatie en ranking.

SEO Audit

Wil je een check laten doen van je website? Dan kunnen wij een SEO audit uitvoeren om te zien hoe goed je website nu scoort, en welke SEO verbeteringen noodzakelijk zijn om je website hoger te laten ranken. Met deze SEO analyse geven we je hands-on advies op maat van jouw bedrijf.

On Page SEO

On Page SEO zijn alle optimalisaties die je op je eigen website uitvoert. Dit gaat zowel over de content SEO, zoekwoordanalyse als de technische SEO. Je zorgt er zo voor dat de zoekmachine crawlers de inhoud van je website begrijpen en relevante zoekopdrachten kunnen matchen met jouw content.

Off Page SEO

Zoekmachine optimalisaties die niet op je website zelf gebeuren, maar er wel een directe impact op hebben, vallen onder off page SEO. Dit is o.a. linkbuilding, waarmee je door middel van externe links naar je website je autoriteit kan verhogen. Ook je social media activiteiten, podcasts, vermeldingen op forums, reviews en evenementen hebben invloed op je autoriteit en zijn een onderdeel van off page SEO.

Lokale SEO

Met lokale SEO willen we de zichtbaarheid rond je winkel of bedrijf optimaliseren, om je lokaal verkeer of merkbekendheid te vergroten. Een belangrijk onderdeel van lokale SEO is je Google Bedrijfsprofiel. Hier kan je door middel van posts met foto’s of video’s, reviews, en andere activiteit je ranking verhogen.

Internationale SEO

Om je website internationaal goed vindbaar te maken, is het van groot belang om je SEO strategie aan te passen aan de internationale markt. Wij helpen je met het optimaliseren voor verschillende landen en talen, waarbij we rekening houden met de verschillende rankingfactoren binnen deze markten.

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk aspect van je zoekmachine optimalisatie. Andere websites linken naar pagina’s op jouw website en geven je website zo meer autoriteit. Deze externe links, ook backlinks genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van je ranking factoren in Google. Wij helpen je met het toevoegen van kwalitatieve links om je online zichtbaarheid te vergroten.

MvH Media als jouw SEO Bureau

MvH Media is een online marketing bureau met verschillende expertises, waaronder ook SEO. Onze SEO specialisten zijn op de hoogte van alle laatste SEO ontwikkelingen en passen ze systematisch toe op jouw website.

Wij werken samen met de klant aan een juiste online marketingstrategie volgens hun wensen en doelstellingen. We gaan de uitdaging aan om topposities te behalen met jouw website in Google en andere zoekmachines. Op die manier heb je een grotere online zichtbaarheid, relevante bezoekers en meer organische conversies op je website.

Kennisbank