Online marketing
Duitsland.

De Duitse markt is bijna vijf keer zo groot als de Nederlandse en biedt daarom ook grote mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maar dit betekent ook dat de concurrentie in Duitsland veel groter is. Daarom is het belangrijk te weten waar Duitse consumenten naar op zoek zijn en waar je op moet letten. Wil je meer resultaat uit online marketing in Duitsland? Wij kunnen je hierin de best mogelijke ondersteuning bieden. Onze Duitssprekende online marketeers zijn niet alleen vertrouwd met de taal, maar ook met de Duitse mentaliteit en gewoonten. Met onze visie helpen we jou aan meer resultaat met online marketing in Duitsland.

De voordelen

  • Meer online zichtbaarheid in Duitsland
  • Grote markt met 83 miljoen inwoners
  • SEO, SEA afgestemd op de Duitse markt

Betrouwbaarheid

Duitse klanten hechten veel belang aan vertrouwen. Daarom zijn keurmerken zoals Trusted Shops in Duitsland bijzonder belangrijk. Als de Duitse klant tevreden is, is hij een zeer trouwe klant en zal hij opnieuw bij je gaan kopen. Ook een Duits postadres of telefoonnummer kan helpen om het vertrouwen te versterken. Samen met onze specialisten zult u de beste manier vinden om de Duitse markt te betreden.

SEO, SEA en Marketplaces

Wij kunnen je helpen met zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren in Duitsland. Wij zorgen ervoor dat je ook in Duitsland organisch gevonden wordt en dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten verschijnt. Wij kunnen je ook helpen met betaalde advertenties, die zijn afgestemd op uw bedrijf. Amazon Duitsland heeft een marktaandeel van meer dan 50% en handelt meer dan de helft van alle online bestellingen in Duitsland af. Voor zowel SEO, SEA en marketplaces hebben we ruime ervaring op de Duitse markt.

Mis je kans in Duitsland niet

De Duitse markt kan jouw bedrijf geheel nieuwe kansen bieden. Samen met onze specialisten kun je ook Duitsland veroveren. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.