Google Ads
Specialist.

Wil je met je website bovenaan de zoekresultatenpagina staan en meer bezoekers trekken? Dat kan snel en efficiënt met behulp van Google Ads. Adverteren via Google helpt om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergoten. Daarnaast zorgt een data-gedreven aanpak dat je het maximale rendement uit jouw budget kan halen.

Bij MvH Media vind je de Google Ads specialist die jouw bedrijf naar een hoger digitaal niveau tilt. Met jarenlange ervaring in digital marketing, waaronder SEA (Search Engine Advertising), helpen we je graag bij jouw Google Ads strategie.

Waarom een Google Ads Specialist inschakelen?

Een Google Ads specialist inschakelen is een slimme zet als je het maximale uit je online advertentiebudget wilt halen. Onze door Google gecertificeerde experts hebben up-to-date kennis om jouw campagnes te optimaliseren en zo het rendement te maximaliseren.

Samen met jou werken we een SEA strategie uit op maat van jouw wensen. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals het digitale landschap, de concurrentie, het gedrag van je doelgroep. Dit vertalen we naar effectieve Google Ads campagnes.

En onze service gaat verder dan dat. Beschouw ons als jouw bonus collega, die niet alleen het werk uit handen neemt, maar je ook meeneemt in onze werkwijze en je op de hoogte brengt van alle nieuwe ontwikkelingen in de digitale marketing wereld.

De voordelen van een Google Ads Specialist

Waarom zou je een Google Ads Specialist moeten inschakelen? Hier zijn enkele voordelen:

Op maat gemaakte Google Ads Analyse én strategie

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrenten om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die het beste bij jou past. Deze strategie wordt voortdurend geoptimaliseerd en aangepast om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

Je potentiële klant beter bereiken

Dankzij onze ervaring en expertise, kunnen we de ins en outs met betrekking tot jouw doelgroep gebruiken in onze Google Ads strategie. Met doelgerichte targeting en relevante zoekwoorden kunnen we je potentiële klant op het juiste moment bereiken met jouw producten.

Efficiënt besteden van je budget

Door voortdurend de prestaties van jouw campagnes te monitoren en te optimaliseren op basis van data gedreven inzichten, zijn we gefocust op het maximaliseren van jouw rendement. Zo wordt je mediabudget efficiënt ingezet en verspil je geen geld aan irrelevante klikken of slecht presterende advertenties.

Ruime ervaring met verschillende advertentiemogelijkheden

Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren en branches, hebben onze experts een breed scala aan advertentiestrategieën ontwikkeld en getest. Of het nu gaat om tekstadvertenties, displayadvertenties, shoppingadvertenties of videoadvertenties, we weten wat werkt en passen onze aanpak aan op basis van jouw specifieke doelstellingen.

Altijd up-to-date met nieuwe ontwikkelingen

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Google Ads. Of het nu gaat om nieuwe functies, updates in algoritmen of veranderingen in trends, we zorgen ervoor dat jouw campagnes up-to-date zijn met de meest recente ontwikkelingen.

Ervaring in zowel SEO als SEA

Naast Google Ads hebben we ook uitgebreide ervaring in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierdoor kunnen we een geïntegreerde aanpak bieden die zowel organisch als betaald verkeer maximaliseert en synergieën tussen de twee kanalen benut.

Google Partner status

Als Google Partner hebben we directe toegang tot ondersteuning en inzichten van Google. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen in het platform en jouw campagnes altijd up-to-date te houden met de nieuwste best practices.

De diensten van een Google Ads Specialist

Een Google Ads specialist beheert en optimaliseert je online campagnes met als doel een zo hoog mogelijke ROI te behalen. Door middel van analyse worden data-gedreven keuzes gemaakt om je campagnes te analyseren. Daarnaast wordt er regelmatig en transparant gerapporteerd over de resultaten.

Het beheren en optimaliseren van campagnes gebeurt via verschillende kanalen in Google Ads, afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de klant:

Google Search

Via Google Search Ads worden tekstadvertenties getoond aan mensen die actief zoeken naar diensten of producten op Google. Je advertenties worden hierbij vertoond boven de organische resultaten op de zoekresultatenpagina van Google. Om je advertenties zo hoog mogelijk te laten scoren, helpen wij je als Google Ads Specialisten graag met het verhogen van je kwaliteitsscore. Dit doen we door de juiste combinatie te vinden van relevante zoekwoorden, advertenties, kwaliteitsvolle landingspagina’s,…

Google Shopping

Google Shopping is als een online etalage waarin je je producten kunt promoten en verkopen. Je producten worden met foto, titel en prijs getoond aan mensen die actief op zoek zijn naar specifieke producten. Om deze advertenties goed weer te geven, heb je een kwalitatieve product feed nodig. Wij helpen je met het verrijken van je feed en het bieden op de juiste producten om je winstgevendheid te vergroten.

Google Display

Google Display advertenties zijn banners of afbeeldingen die worden weergegeven op een breed netwerk van websites, zoals nieuwswebsites, blogs, weerwebsites,… Deze advertenties worden gebruikt met als doel je merkbekendheid te vergroten, of nieuwe producten of acties onder de aandacht te brengen bij een potentiële doelgroep.

Als Google Ads specialist kunnen we je helpen om de juiste doelgroep te matchen met je display advertenties, en je budget zo efficiënt mogelijk te besteden.

Performance Max

Performance Max is een campagnetype die verschillende soorten advertenties combineert, zoals display, video, tekst en shopping ads. Deze advertenties worden getoond op verschillende Google-platformen, waaronder Google Search, Display-netwerk, YouTube, Gmail, en Google Maps.

Dit campagnetype maakt gebruik van AI van Google voor onder andere bieden, budgetoptimalisatie, doelgroepen, advertentiemateriaal en attributie. Als Google Ads specialist kunnen we je helpen om deze complexe campagnes in te richten en te optimaliseren voor jouw doelgroep op basis van de gestelde doelen.

Video

Met video advertenties kan je werken op betrokkenheid en engagement van je doelgroep. Via advertenties kunnen we je content op YouTube op het Display Netwerk verspreiden naar de juiste doelgroep. Als specialisten kunnen we je bijstaan bij het maken van de juiste content, het uitwerken van een strategie om je advertentie zo effectief mogelijk te verspreiden bij je potentiële klant.

Google Ads staat nooit stil, en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Wij houden de vinger aan de pols en denken graag met je mee om de juiste keuzes te maken in kanalen, advertenties en strategieën om je bedrijf online te laten groeien.

MvH Media als jouw Google Ads Specialist

MvH Media is een online marketing agency met verschillende expertises, waaronder ook SEA (Search Engine Advertising). Onze Google Ads specialisten zijn op de hoogte van de laatste SEA-ontwikkelingen en passen deze systematisch toe op jouw campagnes.

We werken samen met de klant aan een juiste online marketingstrategie volgens hun wensen en doelstellingen. We gaan de uitdaging aan om Google Ads campagnes zo kwalitatief mogelijk in te steken en continu te optimaliseren op basis van data gedreven inzichten. Zo streven we naar het verhogen van de merkbekendheid, meer websitebezoekers en een hoge rendabiliteit voor onze klanten.