Digital Marketing
AGENCY.

Wat doet een Digital Marketing Agency?

Een digital marketing agency is een gespecialiseerd bureau dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven in het behalen van hun online doelstellingen.

De samenwerking wordt op maat van de klant bepaald. Van samen de strategie bepalen, tot het concreet uitwerken van online campagnes op social media, e-mailmarketing, SEA, SEO. Hieronder enkele voorbeelden van hoe we jou kunnen ondersteunen:

 • het uitwerken van je digitale marketing strategie
 • de opzet en het beheer van social media campagnes
 • de verhoging van je vertoningspercentage in zoekmachines zoals Google (via advertenties of organisch)
 • het verzamelen van zoveel mogelijk relevante data en die ook inzichtelijk maken zodat daar bedrijfs- en/of marketingbeslissingen uit genomen kunnen worden
 • de opzet en het uitrollen van een e-mailcampagne en marketing automation traject

Welke diensten worden aangeboden kan van agency tot agency verschillen. Elk agency heeft zijn eigen manier van werken, zijn eigen focus en zijn eigen reeks aan diensten die hij aanbiedt

Waarom een digital marketing agency inschakelen?

In een tijd waarin digitale technologieën in een sneltempo evolueren en dus ook de manier waarop consumenten online navigeren en beslissingen maken, is een sterke online aanwezigheid die mee evolueert met het digitale landschap essentieel voor het succes van je bedrijf.

Hier zijn enkele redenen waarom je een digital marketing agency zou inschakelen om je online aanwezigheid te versterken:

 1. Expertise en Ervaring: Digital marketing agencies beschikken over een team van experts met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van digitale marketing. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, strategieën en best practices en kunnen deze kennis gebruiken om de prestaties van jouw bedrijf omhoog te tillen.
 2. Tijd en Efficiëntie: Het opzetten en beheren van effectieve digitale marketingcampagnes vergt veel tijd, energie en middelen. Door een digital marketing agency in te schakelen, kan je deze taken uitbesteden aan professionals, waardoor je zelf tijd bespaart die je kan besteden aan andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.
 3. Toegang tot Tools en Technologieën: Digital marketing agencies hebben vaak toegang tot geavanceerde tools, technologieën en analysesoftware die niet altijd beschikbaar zijn voor individuele bedrijven. Door gebruik te maken van deze tools kunnen ze jouw campagnes efficiënt optimaliseren en betere resultaten behalen.
 4. Meetbare Resultaten: Een van de grootste voordelen van digitale marketing is de mogelijkheid om de resultaten van jouw campagnes nauwkeurig te meten en te analyseren. Digital marketing agencies kunnen je voorzien van gedetailleerde rapporten en analyses, zodat je precies kunt zien wat jouw marketinginspanningen opbrengen en waar eventuele verbeteringen nodig zijn.
 5. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Digital marketing agencieszetten de behoeften van jouw bedrijf om in effectieve marketingstrategieën, die voortdurend worden afgestemd op de veranderende markt. Of je nu op zoek bent naar een kleine lokale campagne of een grootschalige internationale strategie, een digital marketing agency kan je helpen om je doelen te bereiken en jouw bedrijf te laten groeien.

Kortom, het inschakelen van een digital marketing agency kan een waardevolle investering zijn voor elk bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken, meer leads wil genereren en zijn omzet wil verhogen

De diensten van Digital Marketing Agency MvH Media

Bij MvH Media helpen we bedrijven groeien in het digitale landschap. Dit doen we door een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder SEO, SEA, Social Media Marketing, Online Strategie, CRO, Marketplaces, Data & Analytics en E-mailmarketing.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO is een heel belangrijk onderdeel van digitale marketing en het verdient ongetwijfeld een plek in je digitale marketingstrategie. Met behulp van SEO zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jouw website vindt op zoekmachines zoals Google en Bing. Een doordachte SEO-strategie en nauwgezet uitgevoerde SEO-technieken zijn nodig om die zichtbaarheid op de lange termijn te creëren. Onze SEO-specialisten helpen jou graag verder.

Search Engine Advertising (SEA)

In de voortdurend evoluerende digitale markt is het cruciaal om op te vallen tussen de massa. SEA biedt directe zichtbaarheid voor jouw merk op zoekmachines zoals Google, waardoor je bovenaan de pagina verschijnt wanneer potentiële klanten actief op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Onze ervaren SEA-specialisten zijn toegewijd aan het optimaliseren van jouw advertentiecampagnes om maximale resultaten te behalen.

Social Media Marketing (SMM)

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het zijn essentiële kanalen geworden voor merken om zich te profileren bij de doelgroep, relaties op te bouwen en hun bedrijf bijgevolg te laten groeien. Ons team begrijpt de kracht van Social Media Marketing en staat klaar om jouw merk te laten stralen op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok.

Online Strategie

Een effectieve online strategie is de sleutel tot het bereiken van jouw marketingdoelstellingen. Het geeft je online doelstellingen richting en zorgt voor meer resultaten. Ons team van ervaren online strategen staat klaar om je te begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van een sterke online strategie die aansluit bij jouw unieke behoeften.

Conversion Rate Optimization (CRO)

Krijg je veel websitebezoekers, maar blijft het rendement achter? Haken bezoekers af in het betalingsproces, of geraken ze daar niet? Dan is CRO een dienst die jouw bedrijf en website kan helpen. CRO draait om het begrijpen van het gedrag van jouw websitebezoekers en het optimaliseren van hun ervaring om zo het conversiepercentage (en uiteindelijk de winstgevendheid van je website) te verhogen. Onze Conversie Optimalisatie experts identificeren die knelpunten en implementeren A/B-testen om jouw website en de gebruikerservaring daarop te optimaliseren.

Marketplaces

Met het groeiende aantal online consumenten zijn marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon essentieel geworden voor bedrijven om hun producten aan miljoenen potentiële klanten aan te bieden. Het opzetten van de koppelingen met die marktplaatsen en het onderhouden van een goede vindbaarheid kan een uitdaging zijn. Onze marketplaces specialisten helpen je graag om je producten onder de aandacht te brengen bij grote doelgroepen binnen deze platformen.

Data & Analytics

Data vormt de ruggengraat van elke succesvolle digitale strategie. Ze wordt gebruikt om goede strategische beslissingen te nemen. Dus hoe meer data, hoe beter. Ons data-team staat klaar om je te helpen bij het verzamelen van interne en externe data, het transformeren en visualiseren ervan en het analyseren van die data om duidelijke inzichten te krijgen in je online inspanningen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing blijft een krachtige en kosteneffectieve manier om rechtstreeks in contact te komen met jouw doelgroep. Je kan je doelgroep via mail informeren over aanbiedingen, nieuws, producten die nog in hun winkelmand zitten of je kan polsen naar hun klanttevredenheid. Heel wat mogelijkheden dus.Onze email marketing specialisten helpen je graag bij het opzetten van deze effectieve e-mail campagnes.

MvH Media als jouw digital marketing agency?

Als je op zoek bent naar een partner die jouw digitale marketinginspanningen naar een hoger niveau kan tillen, dan ben je bij MvH Media aan het juiste adres. Hier zijn enkele redenen waarom wij jouw ideale digitale marketingpartner zijn:

 1. Ervaring en Expertise: Bij MvH Media hebben we een team van deskundige en gepassioneerde professionals met uitgebreide ervaring in het optimaliseren van digitale prestaties voor diverse klanten. Met een scherp oog voor de laatste trends en ontwikkelingen in de branche, passen we onze uitgebreide ervaring toe op jouw digitale omgeving.
 2. Toegewijd Team: Ons team bestaat uit gespecialiseerde experts op verschillende gebieden van digitale marketing, zoals SEO, SEA, Social Media Marketing en meer. Met toegewijde teams voor elk kanaal, kan je erop vertrouwen dat jouw digitale campagnes in goede handen zijn en dat we streven naar optimale resultaten.
 3. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom geloven we in het leveren van strategieën op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid, leadgeneratie of verkoopstimulatie, wij ontwikkelen strategieën die perfect aansluiten bij je bedrijfsdoelen.
 4. Compleet Dienstenpakket: Bij MvH Media bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van digitale marketing, waaronder SEO, SEA, Social Media Marketing, CRO, E-mailmarketing en meer. Met al onze expertise onder één dak, hoef je niet verder te zoeken voor al je digitale behoeften.
 5. Partnerschap en Samenwerking: We zien onszelf niet alleen als dienstverleners, maar ook als strategische partners voor onze klanten. Door nauwe samenwerking en transparante communicatie, kunnen we samen de uitdagende verwachtingen nastreven en doelen realiseren.
 6. Data-driven aanpak voor optimaal rendement: Bij MvH Media is onze aanpak gebaseerd op data en performance. We geloven in het belang van het verzamelen en analyseren van gegevens om de effectiviteit van jouw digitale marketinginspanningen te maximaliseren. Door voortdurend de prestaties van jouw campagnes te monitoren en te optimaliseren op basis van data-inzichten, streven we ernaar om een hoog rendement te behalen. Met onze data-driven aanpak kan je erop vertrouwen dat je waardevolle resultaten behaalt en een positieve ROI realiseert op jouw digitale investeringen.

Kortom, door te kiezen voor MvH Media als jouw digital marketing agency, kies je voor een betrouwbare partner die je helpt om je digitale ambities te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken en jouw bedrijf online kunnen laten groeien.