Snapchat
marketing.

Ben jij op zoek naar een nieuwe en innovatieve manier om jouw doelgroep te bereiken? Snapchat is een social media platform waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met vrienden en de buitenwereld. Met meer dan 280 miljoen dagelijkse actieve gebruikers is Snapchat een waardevol platform voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en op een leuke en interactieve manier met hun publiek in contact willen komen. Je hebt vast wel eens gehoord van Snapchat marketing, maar wat is het nu precies en hoe kun jij het inzetten voor jouw bedrijf?

De voordelen

  • Alle advertenties zijn beschikbaar op full-screen
  • De aankoopintentie ligt vele malen hoger dan op andere social media platformen (11%)
  • Gerichte targeting is mogelijk door middel van het invullen van demografische en geografische kenmerken, door het toevoegen van interesses en gedrag en het maken van een zelf-samengestelde doelgroep
  • Snapchat kan in de gehele Marketing Funnel worden ingezet

Waarom starten

met Snapchat marketing?

Snapchat is een uniek platform dat vooral populair is bij jongere generaties (onder de 35 jaar), waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor bedrijven die zich willen richten op een jongere doelgroep. De grootste groep gebruikers vallen in de leeftijd 13 tot 24 jaar en inmiddels kent Nederland al meer dan 1 miljoen gebruikers. Door leuke en interactieve content te creëren, kunnen bedrijven naamsbekendheid opbouwen en nieuwe klanten bereiken. Dus waarom zou jij Snapchat marketing niet eens proberen en kijken hoe het jouw bedrijf ten goede kan komen?

Snapchat adverteren gebruiken

voor jouw bedrijf

Snapchat adverteren biedt een reeks aan advertentieopties, waaronder Snap Ads, Sponsored Lenses, en Sponsored Geofilters. Deze advertenties kunnen worden getarget op specifieke demografische groepen en locaties, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn voor bedrijven die een specifieke doelgroep willen bereiken. Ben je helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde van Snapchat marketing? Wil je daarnaast profiteren van de hulp van onze specialisten? MvH Media is hier om jou verder te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Laat Snapchat marketing uitbesteden en ga samen met onze social media experts aan de slag.

Naast Snapchat marketing helpen wij graag met je Instagram marketing, Tiktok marketing en Pinterest marketing strategie. 

Snapchat marketing

uitbesteden

Snapchat marketing graag uitbesteden? MvH Media kan in samenwerking met jou de juiste strategie vaststellen en toepassen. Hierbij is het van belang dat we samen kijken naar wat de doelstelling is en welke doelgroep hier het best bij past. Wil je graag werken aan je naamsbekendheid of wil je meer conversies? We gaan graag met jou in gesprek over de strategie die het best bij jou past! Door middel van het gebruik van data kunnen we de prestaties van jouw content en advertenties op de voet volgen. Deze gegevens kunnen we dan weer gebruiken om jouw advertenties en campagnes verder te optimaliseren om zo de resultaten steeds verder te verbeteren.

Meer interesse in social media marketing? Neem contact met ons op en laat ons team weten wat jouw doelstelling is! Dan gaan wij met ons team van specialisten aan de slag om een succesvolle strategie uit te werken waarmee jij meer uit je social media kanalen kunt halen. Naast Snapchat marketing helpen wij je ook graag met je Instagram marketing, TikTok marketing en Pinterest marketing.