Online
strategie.

Het belang van online vindbaarheid en online zichtbaarheid voor websites en webshops wordt steeds belangrijker. De technische ontwikkelingen groeien ontzettend hard en de ontwikkelingen in de online marketing wereld groeien hier net zo hard in mee. De concurrentie wordt steeds groter en de klanten verwachten steeds meer. Met een team van specialisten zijn wij op ieder online marketing gebied op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, zodat we ook voor jouw bedrijf de beste online marketing strategie kunnen inzetten. Welke strategie jouw organisatie verder helpt is per organisatie verschillend. Wij schuiven daarom graag bij je aan tafel om een juiste online strategie te bespreken waarin we onze online marketing kennis combineren met jouw branchekennis!

Wist je dat

  • Een strategisch online marketing plan onnodige online marketing kosten voorkomt?
  • Een strategisch online marketing plan ook een uitgebreide concurrenten analyse bevat?
  • Een strategisch online marketing plan voor zowel kleine webshops als grote internationale spelers van toepassing is?

1. kennis maken

informatie delen.

We maken graag nader kennis met je om informatie met elkaar te delen en om te begrijpen waar jouw organisatie op dat moment staat op het gebied van online marketing.

2. Ideeën & bevindingen

STRATEGISCH ONLINE MARKETINGPLAN.

Na ons eerste kennismakingsgesprek gaan we graag voor jouw organisatie aan de slag. Met de input uit dit eerste gesprek en onze eigen online marketing kennis gaan we aan de slag om een horizon te tekenen waar jouw organisatie (online) binnen afzienbare tijd naartoe moet kunnen groeien. Dit strategisch online marketingplan bevat heldere en concrete doelstellingen om het beoogde resultaat te bereiken. In dit plan werken we uit welke online kanalen voor jouw organisatie als eerste belangrijk zijn om verder uit te diepen.

3. Aan de slag

WORK IN PROGRESS.

Jouw organisatie kan aan de slag met de doelstellingen en concrete punten uit het strategisch online marketing plan. Het strategische plan van aanpak bevat ook een duidelijke taakverdeling. Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie, die we al hebben besproken tijdens de kennismaking kan dit strategisch online marketing plan volledig door jouw organisatie zelf worden opgepakt, of juist (deels) worden uitbesteed aan onze online marketing specialisten.

4. Analyse

MONITOR DE RESULTATEN.

Online is alles te meten. Doordat de resultaten te meten te zijn, zijn ze ook direct te verbeteren! Het continue monitoren van de online positionering van jouw organisatie is van essentieel belang voor het behalen van de beoogde doelstellingen.

5. Vinger aan de pols

OVERLEGGEN & BIJSTUREN.

Afhankelijk van de beoogde samenwerking kijken we graag intensief mee bij de opvolging van het online marketingplan. Zo kunnen we tijdig zien of jouw organisatie op de goede weg zit en waar de valkuilen liggen. We zijn graag jouw sparringpartner voor allerlei vragen die betrekking hebben op de online positionering van jouw bedrijf. Periodiek overleggen en monitoring zorgt ervoor dat jouw organisatie nog scherper het strategisch online marketingplan zal volgen.