Fusie aangekondigd tussen OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase

Leestijd: 1 minuten

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat MvH Media samen met OrangeValley, AdResults en Increase een fusie is aangegaan, ondersteund door NewPort Capital. Deze strategische stap betekent het begin van een spannend nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis, waarbij wij onze krachten bundelen om een leidende rol in de Europese markt voor data en performance marketing op te nemen.

Deze fusie brengt bijna 200 toegewijde professionals samen onder één dak, met locaties in Amersfoort, Arnhem, Breukelen, Dongen, Gent en Groningen. Door onze krachten te bundelen, combineren we diepgaande kennis en innovatieve technieken om meetbare resultaten te maximaliseren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Ons doel: het beste performance marketingbureau van Europa worden. Onder leiding van Mark van Hattum, oprichter en directeur van MvH Media en nu CEO van de nieuwe groep, zijn we vastberaden om aan de top van de industrie te staan. Wij geloven dat onze gecombineerde expertise en schaal toelaten om meerwaarde te leveren aan onze klanten en een aantrekkelijke omgeving te zijn voor toptalent.

We kijken uit naar de toekomstige ontwikkelingen die we als groep kunnen realiseren.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het persbericht. Als je vragen hebt, nodigen wij je uit om contact op te nemen met ons team.

Met enthousiaste groet,

Het MvH Media Team