Zoekmachine
optimalisatie.

Wil jij je vindbaarheid vergroten met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Met SEO-marketing creëer je meer bezoekers naar je website zonder gebruik te maken van advertenties binnen zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame strategie met langdurige organische effecten, maar het wachten is het zeker waard. Je krijgt er namelijk meer relevante bezoekers en conversies voor terug. Met de juiste strategie en uitvoering is het mogelijk om die topposities te veroveren én je website bovenaan de organische zoekresultaten te tonen. 

De voordelen

  • Gratis klikken van relevante bezoekers
  • Groeiend verkeer naar je website
  • Vergroot de vindbaarheid én autoriteit van je website 
  • Verbeter de overall kwaliteit van je website
  • Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers
  • Meer bezoekers, leads en conversies

Winnaar “Beste SEO consultant” 
bij de Dutch Search Awards 2021.

Winnaar “Beste SEO consultant” 
bij de Dutch Search Awards 2022.

Zoekmachine optimalisatie,

wat houdt het in?

Met zoekmachine optimalisatie zorg je voor organisch én relevant verkeer naar je website. Je gaat aan de slag met het veroveren van onbetaalde topposities en zorgt ervoor dat direct vindbaar bent op de zoekintentie van je doelgroep. Om dit te bereiken moet door middel van zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf gemakkelijk te vinden zijn.  Maar hier moet wel het een en ander voor gebeuren.

Elke website is anders en zo ook die van jou. Daarom werken wij altijd op maat voor elke klant. Het is belangrijk om te onderzoeken waar de focus op moet liggen en goed te analyseren wat er op de website nodig is om dit te behalen. Denk hierbij aan een zoekwoordenonderzoek en menustructuur die onze SEO-specialisten gaan evalueren. Zij weten de pijnpunten van je website eruit te halen en een mooi op maat gemaakt plan te presenteren om zo de meest optimale resultaten uit je website te behalen. Houd wel in het achterhoofd dat het een duurzame strategie is met langdurige effecten. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Content, techniek

én autoriteit

Binnen zoekmachine optimalisatie houden wij rekening met de volgende drie pijlers, namelijk content, techniek en autoriteit. Deze drie elementen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je website organisch beter gevonden wordt.

Content

Om op de juiste zoektermen gevonden te worden, is het belangrijk dat de zoektermen verweven zijn in de content van je webpagina’s. Wil je jouw doelgroep bereiken, is het belangrijk om te weten waar jouw doelgroep naar op zoek is. Een groot onderdeel hiervan is content creëren. Onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid is tekst, afbeeldingen en video’s. Je kan hierbij denken aan dynamische content zoals blogposts. 

Techniek

Verder wil je dat de techniek van de website goed in elkaar zit, zodat de basis van je website goed staat. De spider van Google crawlt door je website heen. Deze spider van Google moet jouw website zo goed mogelijk uitlezen en begrijpen. Om dit te bereiken moet de techniek van jouw website of webshop in orde zijn. Wij van MvH Media analyseren jouw website of webshop vanaf de basis en brengen vervolgens verbeterpunten in kaart. 

Autoriteit

Daarnaast is het belangrijk dat je zoektermen gaan stijgen in posities en zo de topposities gaat veroveren. Daar komt een stukje linkbuilding bij kijken om dat te realiseren wat een arbeidsintensief en oneindig proces is. Hierbij is het belangrijk dat kwalitatieve en autoritaire websites naar jouw website linken. Te veel dode, willekeurige gebruikte, of lage kwaliteit links kan juist een averechts effect hebben op jouw vindbaarheid in Google. Om dit te bereiken vereist de nodige kennis en ervaring die wij in huis hebben. 

Waarom aan de slag

met SEO specialisten van mvh media?

Sta je nog niet bovenaan in Google? Genereert je website nog niet genoeg relevante bezoekers en wil je SEO uitbesteden? Dan gaan onze specialisten graag de uitdaging aan. Onze specialisten zitten niet stil en weten de ins en outs binnen zoekmachine optimalisatie. Wij willen je graag helpen met het behalen van de topposities, meer relevant verkeer en organische conversies. Laat ons weten wat je doelstellingen zijn en dan zorgen wij voor een op maat gemaakt advies.

SEO expertises

Wat we voor jou kunnen doen.

zoekwoordenonderzoek

Organisch beter vindbaar worden in de zoekmachines. Dit start je met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. 

techniek

Belangrijke basis voor jouw website of webshop. De techniek moet hiervan tiptop in orde zijn! Waar je allemaal op moet letten? Daar helpen wij jou mee. 

linkbuilding

We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.

SEO dashboard

Krijg inzicht in de behaalde prestaties van al je marketingactiviteiten. 

lokale SEO

Voor bedrijven met een winkel, restaurant, kantoor of andere locatie is online vindbaar zijn met je fysieke locatie met behulp van lokale seo onmisbaar.

SEO copywriting

Overtuigende SEO-teksten nodig die écht aansluiten bij jouw doelgroep? Dit levert goede rankings en conversie op.

SEO content optimalisatie

Meer bezoekers naar je website of webshop trekken met de juiste content? Wij helpen je op weg!

SEO consultancy

We denken graag mee om het maximale rendement uit jouw online positionering te halen.

veelgestelde vragen over

zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Enige Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het betreft alle werkzaamheden die worden uitgevoerd om een betere positie te behalen met je website op zoekmachines. SEO bestaat uit vier kernactiviteiten, namelijk techniek, content, autoriteit en user experience.

SEO is een strategie om online, via zoekmachines, beter vindbaar te worden. Afhankelijk van de posities van je website op de zoekmachines ontvang je een bepaalde hoeveelheid verkeerd. Door de website in positie te laten stijgen kan jouw doelgroep je site beter bereiken. Dit levert meer naamsbekendheid, verkeer en meer inkomsten op.

Bij SEO verbeter je de posities om meer organisch (gratis) verkeer op je website te ontvangen en is een lange termijn strategie. Bij SEA adverteer je actief waarmee je tegen betaling bovenaan de resultatenpagina van de zoekmachine kan komen. Dit is een korte termijn strategie.

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen online marketing en meer
  • Maximaal één keer per maand

Meer blogs over

zoekmachine optimalisatie

50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?