5 boekentips voor de zomer van 2021

Leestijd: 2 minuten

De zomer is een ideaal moment om je gedachten te verzetten. Lekker genieten van een welverdiende vakantie. Op zoek naar goede boeken om op het gemak eens door te nemen op jouw vakantiebestemming? We zetten onze tips voor dit jaar voor je op een rijtje. Een mix aan inspirerende boeken voor elke marketeer, manager en ondernemer die betrokken is in de online wereld!


Veel leesplezier!

#5 - Instagram. No filter

Auteur: Sarah Frier

Een mustread voor elke (social) marketeer. Het boek beschrijft inspirerend de groei van Instagram, de overname door Facebook en de huidige impact van Instagram in de wereld.

Te bestellen via Bol.com

#4 - Platformrevolutie

Auteur: Martijn Arets

Niet het meest sprankelende boek uit deze lijst. Wel praktisch voor alle branches en geeft een goed beeld waar de B2C én B2B wereld zich naar toe ontwikkelt. Aanrader als je de komende tijd meer ambities hebt met marketplaces

Te bestellen via Bol.com

#3 - De ultieme vraag 2.0

Auteur: : Fred Reicheld en Rob Markey

Klanttevredenheid. Grote bedrijven, zoals Coolblue, nemen dat als uitgangspunt om verder te groeien. Immers, een tevreden klant is een terugkerende klant. Dit boek geeft je goede inzichten hoe je achter jouw klanttevredenheid komt. Zoals Coolblue. Zet je klant op nummer #1, actuele inzichten

Te bestellen via Managementboek.nl

#2 - They ask, you answer

Auteur: Marcus Sheridan

Druk bezig met inbound marketing? Dan moet je dit boek lezen. Het draait om content én eerlijk advies. Dit boek geeft heel pragmatisch weer hoe je betere leads kunt creëren online. Aanrader voor elke marketeer maar in het bijzonder voor de B2B branche.

Te bestellen via Amazon

#1 - Spotify

Auteur: Sven Carlsson & Jonas Leijonhufvud

Hoe een kleine start-up een miljardenindustrie voor altijd veranderde. Dit boek is de absolute tip. Het geeft een mooi inkijkje in deze industrie en voor welke uitdagingen Spotify is komen te staan en hoe ze hiermee zijn omgegaan.

Te bestellen via Bol.com

Nog niet uitgelezen? Of nog meer vakantiedagen in het vooruitzicht? 😉 Bekijk dan de zes boekentips van vorige zomer!

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?