6 boekentips voor deze zomer

Leestijd: 3 minuten

Het is bijna zover! Ondanks alles wat er op dit moment gaande is gaat de vakantieperiode binnenkort weer van start. Wellicht ga je naar het zonnige zuiden of je blijft dichter bij huis met een vakantie in eigen land.

Om te voorkomen dat jij je op het strand gaat vervelen hebben wij 6 boekentips voor deze zomer. Lezen maar!

#6 - Het geheim van Bol.com

Auteur: Michael Schaeffer

Over dromen, doen en pioneren. Een mooi boek over de reis van Bol.com. Een uniek inkijkje achter de strategie van Bol.com. Van “simpele” webshop naar een marketplaces. Michael was als oud-marketing directeur als één van de eerste betrokken bij Bol.com. Dit boek is tevens, postuum, een mooi eerbetoon aan Michael. Welke helaas vorig jaar veelte vroeg overleed.

Te bestellen via bol.com

#5 - Breken met banken

Auteur: Siebe Huizinga

Een boek geschreven over het ontstaan van Bunq. De succesvolle Nederlandse internerondernemer Ali Niknam beschrijft zijn passie en visie over een nieuwe bank. Bunq. Inspirerend geschreven. Herkenbaar vanwege de betrokkenheid van Nederlandse bedrijven. Inspirerend vanwege de doorzetting, de valkuilen en het geloof in een goed én vernieuwend bankproduct.

Te bestellen via bol.com

#4 - Delivering Hapiness

Auteur: Tony Hsieh

Een boek over de kernwaarden van een bedrijf. Focus op klanttevredenheid. Een boek over ondernemerschap én passie.

Te bestellen via bol.com

#3 - De zes geheimen van het overtuigen

Auteur: Robert B. Chaldini

Één van de mustreads voor alle marketeers. Hoe zorg je voor een converterende website. Slimme tips om meer uit je bestaande klanten te halen. Dit boek zou bij elke marketeer op de boekenplank moeten liggen.

Te bestellen via bol.com

#2 - Grip

Auteur: Rick Pastoor

Moeite met “grip” houden op de lopende zaken? Dit boek van Rick Pastoor geeft je pragmatische tips om controle te krijgen op prioriteiten, e-mailboxen en (lange-termijn doelstellingen)

Te bestellen via Gripboek.nl

#1 - Mr. Amazon

Auteur: Brad Stone

Een boek van ruim 6 jaar oud. Toch is het een absolute aanrader. Dit boek geeft je nuttige inzichten in denkwijze van de oprichter van Amazon. Inspirerend als ondernemer maar bovenal goed om de filosofie achter Amazon te begrijpen. Zeker met de enorme groei van Amazon in Europa en in Nederland in het vooruitzicht.

Te bestellen via bol.com

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?