Instagram
marketing.

Instagram is het platform dat draait om foto’s en video’s delen met jouw volgers. Het grootste voordeel van Instagram is dat het platform visueel is ingesteld. Alles draait om afbeeldingen en weinig tekst. Visuele context blijft veel makkelijker en langer hangen dan teksten. Hierdoor blijft de content meer ‘on top of mind’ bij de gebruiker. Daarnaast maakt Instagram gebruik van hashtags. Dit gebruikt Instagram om meer afbeeldingen over het onderwerp te vinden. Als we de hashtag #mvhmedia gebruiken dan worden bijvoorbeeld alle berichten geselecteerd die met online marketing bureaus te maken hebben. Hierdoor vergoot je het bereik waardoor je meer likes en reacties ontvangt wat een positief effect heeft op je vindbaarheid en naamsbekendheid. Instagram maakt ook gebruik van Geotagging, waardoor personen op locaties kunnen worden geselecteerd. Dit is zeer efficiënt bij evenementen. Ook is het mogelijk om te adverteren via Instagram. Doordat Instagram gekoppeld is aan Facebook, beschikt het platform over een grote hoeveelheid informatie over de demografische kenmerken van de gebruiker. Hierdoor kan de doelgroep goed bepaald worden en kan er gericht geadverteerd worden. Wij helpen je graag bij het bepalen van juiste Instagramstrategie, het opzetten ervan en het evalueren. Zo hopen we samen het optimale resultaat te bereiken. 

De voordelen

  • Maakt gebruik van visuele context
  • Vergoot het bereik
  • Positief effect op vindbaarheid en naamsbekendheid
  • Geotagging
  • Doelgroep kan duidelijk worden bepaald
  • Gericht adverteren mogelijk
  • Remarketing mogelijk

Instagram uitbesteden

opzetten en evalueren.

Door samen te werken met ons als Instagram marketing bureau creëer je met specialisten de beste content. Er wordt dagelijks gebruik gemaakt van het online platform en gebruikers zijn dus altijd en overal bereikbaar. Doordat gebruikers er bewust voor kiezen om een bedrijfsaccount te volgen geven ze toestemming dat het bedrijf berichten mag plaatsen op hun newsfeed. Daardoor zijn ze zich vaak niet erg bewust van de advertenties door hun newsfeed heen, waardoor de boodschap natuurlijker overkomt. Door Instagram kan je bedrijf het contact met je klant behouden wat een positief effect heeft op merkloyaliteit en betrokkenheid.

Naast Instagram marketing kun je bij ons ook terecht voor Tiktok marketing, Pinterest marketing en Twitter marketing

remarketing via instagram

Doordat Instagram gekoppeld is aan facebook beschikt het platform over veel data. Resultaten zijn direct beschikbaar en er kan worden bijgehouden welke advertentie voor meer conversie zorgt. Door de advertentie opnieuw te vertonen aan de gebruiker, worden er meer gebruikers opnieuw naar je website geleid.

Instagram marketing bureau

Mvh media

Instagram kan dus gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals creëren van groter bereik, grotere vindbaarheid en meer betrokkenheid. Laat onze specialisten jou helpen met het bepalen van jouw doeleinden en het opzetten van Instagram marketing en bereik zo een optimaal resultaat.

Meer actief worden op social media? Wij willen je helpen graag bij het opzetten van social media Marketing. Laat aan onze marketing specialisten weten wat jouw streven is en wij gaan aan de slag om dit gewenst resultaat te bereiken.