Wij hebben een FD Gazelle Award gewonnen!

Wij zijn verkozen tot FD Gazelle en behoren daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 9 november nemen wij deze award in ontvangst en dingen we mee in de regio Zuid voor verdere prijzen. Het Financieele Dagblad reikt dan namelijk ook nog extra prijzen uit voor de top-3 snelste groeiers per regio.

“Elke dag werken we aan het vergroten van de (online) groei van andere organisaties. Deze award is een prachtige erkenning van onze eigen groei. Deze groei komt alleen tot stand door structureel resultaat te behalen bij onze klanten en voorop te lopen als het gaat om digitale innovaties. Door hier elke dag, met een team van fantastische collega’s, aan te werken kunnen we rekenen op een trouwe en groeiende klantenportefeuille” aldus eigenaar Mark van Hattum.

Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de 14e keer. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar onafgebroken met minimaal 20% in netto-omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans op een positie op de ranglijst. Wij voldoen aan bovengenoemde criteria en dingen daardoor mee naar de titel van snelste groeier van Nederland.

In november trekt de redactie van het Financieele Dagblad het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

Wij houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot de FD Gazellen Awards!

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?