MvH Media kennispartner van Webshop Heroes

Sinds begin dit jaar ondersteunt MvH Media het platform Webshop Heroes. Dit initiatief komt voort uit het feit dat er jaarlijks duizenden webshops bijkomen maar dat deze veelal nog (geen) idee hebben waar ze allemaal op moeten en kunnen letten om hun webshop te doen laten groeien.
Webshop Heroes biedt voor alle mogelijke onderwerpen uitkomst door gratis lessen te maken voor de (beginnende) webshop. Het initiatief van Webshop Heroes wordt direct al omarmd door vele webshop-eigenaren en diverse media als de Telegraaf, Twinkle, Emmerce.

Delen van online marketing kennis.

Bij MvH Media geloven we in het actief delen van kennis. Zo delen we graag onze kennis met onze verschillende specialisten per onderwerp binnen MvH Media, delen we graag onze kennis aan onze klanten om samen verder te groeien en doen we dit ook regelmatig online op onze website. Uiteraard wonen wij ook talloze (kennis)sessies bij om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, ontwikkelingen en visies op online (marketing). Het vergroten en delen van onze kennis zien we als iets essentieels binnen onze organisatie.

Gratis lessen bij Webshop Heroes.

MvH Media is door Webshop Heroes benaderd om kennispartner te worden op zowel de onderwerpen SEO als SEA. De eerste (gratis) SEO en SEA lessen staan inmiddels online maar het platform biedt ook ruimte voor lessen over talloze andere onderwerpen als hosting, ICT&recht, fullfillment, klantenservice, webwinkel keurmerken etc.
Kortom, gratis wat meer hulp nodig bij de verschillende onderwerpen? Neem deel aan de gratis lessen bij Webshop Heroes en verrijk je kennis voor jouw webshop.

iPhones6_mockup_stage-2

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?