Magento Supee 9767

31 mei jl. kondigde Magento een belangrijke update aan. Voor zowel Magento 2 als voor Magento 1 installaties is er een kritische veiligheidsupdate uitgebracht. Voor Magento versies tot 1.9.3.2. en Magento 2.1.7 is de patch SUPEE-9667 uitgebracht.

In beide gevallen gaat het om zogenaamde kritische updates. Als je onlangs nog bent ingelogd in jouw Magento omgeving dan bestaat de kans dat de melding van de kritische update naar voren is gekomen.
Het is belangrijk om deze beveiligingspatch uit te voeren op jouw Magento omgeving. Magento heeft namelijk openbaar gemaakt welke bestanden zijn gedicht met dit veiligheidslek. Hierdoor kunnen kwaadwillende hackers ook gebruik maken van deze informatie, zodat zij weten welke bestanden een veiligheidsrisico bevatte.

De patch is te downloaden op de omgeving van Magento. Download hier de Supee 9767 patch.

Let wel op bij het updaten van jouw Magento omgeving dat deze beveiligingspatch verschillende instellingen aan templates en configuratie aanpast. Het is daarom aan te raden om de beschikbare documentatie goed door te nemen of de installatie over te laten aan jouw technische partner.

Bronnen: Magento Patches visual – © Magento

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

Meer blogs over

online marketing

Online Marketing
Mark van Hattum

Boekentips 2023

Met de zomer voor de deur is het vaak een goed moment om even een stapje terug te doen. Lekker relaxen tijdens een welverdiende vakantie.

Lees meer
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?