Zeven keer op rij de FD Gazellen award voor MvH Media!

Leestijd: 1 minuten

MvH Media wordt voor het zevende achtereenvolgende jaar bekroond met de FD Gazellen Award. Deze eervolle onderscheiding erkent en beloont bedrijven voor hun buitengewone groei en innovatie.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De uitreiking van de FD Gazellen Award 2023 vindt plaats op donderdag 23 november in Theater Amsterdam, waarin Nederlandse ondernemingen worden geëerd voor hun prestaties en ondernemerschap.

“Voor de zevende keer een FD Gazelle maakt mij meer dan trots op onze collega’s en klanten. We steken doorlopend veel tijd in het verbeteren van onze organisatie en daarom des te mooier dat dit ook directe groei tot gevolg heeft,” aldus directeur en oprichter Mark van Hattum.

 

Over MvH Media:
MvH Media is een full-service online marketingbureau. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelst groeiende spelers op de markt van online marketing. Vanuit het kantoor in Dongen en Gent (België) wordt elke dag door een jong, ambitieus en enthousiast team innovatieve campagnes opgezet voor klanten over de hele wereld. Op basis van verschillende expertises is MvH Media door zowel Google, alsook Microsoft, Amazon en Meta gecertificeerd als specialistisch partner.