Online marketing Bureau MvH Media wint bronzen FD Gazellen award 2021!

Leestijd: 2 minuten
Voor de negentiende keer organiseert Het Financieel Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Al langere tijd maakt MvH Media een enorme groei door. Na 5 eerdere FD Gazellen, beklom MvH Media afgelopen donderdag het podium in Amsterdam met een derde plaats in de regio Zuid Nederland. Daarmee behaalde het de felbegeerde Bronzen FD Gazellen award!

De awards worden uitgereikt aan bedrijven op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, winstgevendheid en werknemers. Alle Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloten behoren tot de lijst. Bij de uitreiking worden tevens de snelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. Op 24 maart 2022 mocht MvH Media met veel trots de bronzen FD Gazellen Award in ontvangst nemen.

Naast dat we ons volledig inzetten om onze klanten te laten groeien, groeien we zelf ook volop! Voor de 5e keer een FD Gazelle nominatie is al een prestatie maar dat we ook nog eens bekroond zijn met een bronzen award maakt mij meer dan trots op onze collega’s en klanten. We steken doorlopend veel tijd in het verbeteren van onze organisatie en daarom des te mooier dat dit ook directe groei tot gevolg heeft”, aldus directeur en oprichter Mark van Hattum .

Digitaal de juiste klanten bereiken is van essentieel belang voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, onze klanten lopen hierin voorop. Sinds de corona crisis is vindbaarheid online voor veel bedrijven nóg belangrijker geworden.  MvH Media speelt als internet marketing bureau goed in op deze ontwikkelingen door een breed aanbod van online marketing diensten aan te bieden.

In de afgelopen jaren is MvH Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team van ruim 50 professionals dagelijks bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denkt MvH Media mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Dit doet MvH Media door data gestuurd te werken bij de inzet van zoekmachine marketing, social media, marketplaces, emailmarketing Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Facebook gecertificeerd als specialistisch partner.