MvH Media is in 2021 voor de 5e maal een FD Gazelle!

Leestijd: 1 minuten

MvH Media is door het Financieel Dagblad uitgeroepen als één van de snelst groeiende bedrijven. Daarmee behaalt het de nominatie FD Gazelle 2021. Bijzonder voor MvH Media is dat dit voor het 5e jaar op rij deze nominatie ontvangt. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.  MvH Media ontvangt op donderdag 15 november deze award tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam 

“Voor de 5e keer een FD Gazelle nominatie in de wacht slepen maakt mij ontzettend trots op onze collega’s en klanten”, aldus directeur en oprichter Mark van Hattum. “Digitaal de juiste klanten bereiken is van essentieel belang voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, onze klanten lopen hierin voorop. De vaak jarenlange samenwerkingen  resulteren in goede online resultaten waarmee we de gewenste doelstellingen verwezenlijken. Deze 5e prijs op rij is dan vooral ook een beloning voor de succesvolle strategieën van onze klanten, waar onze ruim 40 collega’s elke dag hard aan werken”.   

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achtiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de uitreiking worden tevens de snelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.  

In de afgelopen jaren is MvH Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team dagelijks bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denkt MvH Media mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Het behalen van online resultaat over de diverse online kanalen, zoekmachine marketing, social media, marketplaces, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, staat altijd voorop. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Facebook gecertificeerd als specialistisch partner.