MvH Media wint voor de vierde keer op rij een FD Gazelle Award!

Leestijd: 2 minuten

 Vier op een rij voor MvH Media! Dit jaar ontvangt online marketingbureau MvH Media wederom een FD Gazelle Award. Daarmee is MvH Media voor de vierde keer op rij genomineerd door het Financieel Dagblad. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. MvH Media ontvangt op donderdag 19 november deze award tijdens de prijsuitreiking. Uiteraard vindt dit jaar de uitreiking volledig digitaal plaats.

“De vierde nominatie op rij voor de FD Gazelle is een groot compliment aan onze klanten en collega’s”, aldus directeur en oprichter Mark van Hattum. “Digitaal de juiste klanten bereiken is van essentieel belang voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Onze klanten lopen hierin voorop. De vaak jarenlange samenwerkingen resulteren in goede online resultaten waarmee we de gewenste doelstellingen verwezenlijken. Deze vierde prijs is dan vooral ook een beloning voor de succesvolle strategieën van onze klanten, waar onze ruim 30 collega’s
elke dag hard aan werken”.
 

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de uitreiking worden tevens de snelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. In de afgelopen jaren is MvH Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team dagelijks bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten.

In zowel grote als kleine organisaties denkt MvH Media mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Het behalen van online resultaat via de diverse online kanalen, zoekmachine marketing, social media, marketplaces, conversie optimalisatie en e-mailmarketing staat altijd voorop. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google, als ook Microsoft en Amazon gecertificeerd als specialistisch partner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Mulder via m.mulder@mvhmedia.nl of 0162-693599.