MvH Media wint én verliest 3 Dutch Search Awards

Leestijd: 2 minuten

Tijdens de uitreiking van de Dutch Search awards op 2 december in DeFabrique in Utrecht won MvH Media maar liefst drie awards. De Dutch Search Awards is een initiatief om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. Een vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken en professionals kunnen worden ingezonden. Net zoals vorig jaar had MvH Media voor de verschillende onderdelen cases ingediend en werden zij meerdere keren genomineerd.

Met deze nominaties op zak gingen een aantal collega’s van MvH Media op 2 december naar DeFabrique in Utrecht voor de uitreiking van de Dutch Search Awards. Gekleed in fantastische gala outfits en met gezonde spanning betraden zij de evenementenlocatie. De avond begon gezellig met een lekker hapje, drankje en live muziek. Vanaf 20.00 uur was het ontvangst in de grote zaal om te starten met de uitreikingen van de awards. In totaal waren er maar liefst 32 prijzen te verdelen in de categorieën: Best of Search Awards, Best of Digital Awards, Software & Tooling Awards, Bonus Awards en Excellence Awards.

Ook MvH Media mocht een aantal awards in ontvangst nemen. Naast twee mooie awards voor beste SEO lokale campagne en beste Black Friday campagne, is Stijn Bergmans voor het 2e jaar op rij verkozen tot beste SEO consultant van Nederland. Nadat Stijn deze titel in 2021 in de wacht sleepte, had hij niet verwacht dat hij dit jaar weer benoemd zou worden tot beste SEO consultant van Nederland. “Op het moment dat mijn naam werd omgeroepen als winnaar van deze categorie, was ik oprecht verrast”, aldus Stijn Bergmans. “Natuurlijk heb ik mij ook in 2022 weer volledig gericht op het vakgebied SEO en heb ik mijn vakkennis zowel in Nederland als in het buitenland verder vergroot, maar voor het tweede jaar op rij verkozen worden tot beste SEO consultant van Nederland lag niet in lijn der verwachtingen. Daarnaast vind ik dat mijn naam wel op deze award staat, maar dat het een prijs is voor de gehele SEO afdeling van MvH Media. De learnings die wij als afdeling gedurende het hele jaar hebben opgedaan, heb ik toegepast in mijn dagelijkse werkzaamheden voor binnen- en buitenlandse klanten en dat is dus niet onopgemerkt gebleven. Een super mooie waardering voor ons werk en een enorme motivatie voor mijzelf en mijn collega’s om dagelijks alles uit onze SEO werkzaamheden te halen”

Dat Stijn zeer gedreven en vol passie werkt binnen het team van MvH Media is voor directeur Mark van Hattum geen geheim. Stijn is samen met zijn SEO collega’s de drijvende kracht achter de groei van deze afdeling en het was dan ook zeer fijn om dit vrijdagavond met meerdere collega’s te kunnen vieren. “Wat een avond voor MvH Media! Het winnen van drie awards tijdens de Dutch Search Awards is een mooie bekroning op ons werk. De benoeming van mijn collega Stijn als beste SEO consultant van Nederland is iets waar ik persoonlijk enorm trots op ben. Met de toewijding en passie die Stijn in zijn werk legt, is het voor mij niet meer dan verdiend dat hij deze prijs voor de tweede keer op rij in de wacht heeft weten te slepen.” Aldus Mark van Hattum – directeur MvH Media.

Na de uitreiking begon rond 22.00u de afterparty en met deze drie awards op zak kon de avond voor de MvH Media collega’s niet meer stuk. Het succes werd groots gevierd en de drankjes vloeide rijkelijk. Helaas hebben de awards hierdoor het einde van de avond niet gehaald en heeft MvH Media drie awards gewonnen, maar zijn zij deze dezelfde avond ook weer verloren. Voldaan maar zonder bokalen gingen de collega’s van MvH Media huiswaarts.

Mocht iemand deze awards in zijn bezit hebben, dan zou MvH Media deze graag ontvangen zodat zij de prijzen toe kunnen voegen aan de prijzenkast in Dongen.