MvH Media opnieuw in de Top 250 groeibedrijven van Nederland

Leestijd: 2 minuten

De Top 250 Groeibedrijven in Nederland is een jaarlijkse onderzoekspublicatie van Erasmus Centre for Entrepreneurship, in samenwerking met nlgroeit. Dit rapport geeft actuele inzichten in de Top 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De lijst onderscheidt zich van andere lijsten door de focus op zowel absolute als relatieve (procentuele) groei van bedrijven die aan het begin van de meetperiode al 10 fte’s hebben. MvH Media heeft ook dit jaar een plek op deze lijst kunnen bemachtigen!

Een ‘Groeibedrijf ‘ is een snelgroeiende onderneming (HGF) die over een periode van drie jaar gemiddeld met meer dan 20% per jaar groeide in voltijdse tewerkstelling (fte’s) (OESO, 2007). De Top 250 Groeibedrijven 2023 zijn de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn geselecteerd op weging van absolute (in aantal) en relatieve groei (in procenten) van fte’s tussen 2019 en 2022.

Dit jaar heeft er een complete verschuiving in de Top 250 plaatsgevonden: Slechts 69 snelgroeiende bedrijven (HGF’s) die in de Top 250 Groeibedrijven 2022 stonden, konden deze snelle groei volhouden; dit benadrukt nogmaals dat duurzaam groeien de uitzondering is en niet de regel.

Directeur Mark van Hattum is trots op deze erkenning. “Geweldig om opnieuw een plaats in de Top 250 behaald te hebben met ons team! Een mooi compliment voor alle collega’s en natuurlijk ook onze klanten.”

Over MvH Media
MvH Media is een full-service online marketingbureau. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelst groeiende spelers op de markt van online marketing. Vanuit het kantoor in Dongen en Gent (België) worden voor de klanten over heel de wereld innovatieve campagnes opgezet. Op basis van de verschillende expertises is MvH Media door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Facebook gecertificeerd als specialistisch partner.