MvH Media opent kantoor in België

Leestijd: 1 minuten

MvH Media gaat haar internationale ambities verder verwezenlijken door een kantoor te openen in België. Het kantoor zal zich vestigen in het Gentse kantoorcomplex Zuiderpoort. Door hier een kantoor te openen breidt MvH Media haar werkgebied verder uit.

In de afgelopen jaren is MvH Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau en heeft momenteel ruim 60 medewerkers in dienst. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelst groeiende spelers op de markt van online marketing.

Door de grote groei bij MvH Media en het groter wordende aantal klanten in de Benelux heeft MvH Media ervoor gekozen om een kantoor te openen in Gent. ‘Waarom wij voor Gent hebben gekozen komt door de gunstige ligging. Het is een serieuze verbreding van het werkgebied. En laten wij niet vergeten dat het een bruisende stad is!’ Aldus directeur Mark van Hattum. Vanuit hier gaat een professioneel en ambitieus team met Belgische collega’s ervoor zorgen dat MvH Media ook in België één van de grote spelers zal worden in de onlinemarketingwereld.

Het kantoor zal zijn deuren openen vanaf 1 januari.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het telefoonnummer 0162-693599.