MvH Media is FONK150 Best Agency of the Year

Leestijd: 2 minuten

MvH Media is uitgeroepen tot FONK150 Best Agency of the Year. Hierdoor behoort MvH Media tot de 150 bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland.

De FONK150 Best Agencies 2022 worden onder meer geselecteerd aan de hand van 28 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureaureputaties en bureau klanttevredenheid door de redactie van FONK op basis van de volgende punten:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media

“Om tot de FONK150 Best Agency of the Year te behoren vind ik een mooie erkenning voor ons harde werk”, aldus directeur Mark van Hattum. “Dat we een 8 of hoger scoren op klanttevredenheid vind ik het mooiste aspect van deze benoeming. Wij hebben alleen bestaansrecht als onze klanten succesvol zijn. We werken daar elke dag hard aan en dat wordt nu beloond met de FONK150 Best Agency of The Year. Dat is geweldig.”

Over MvH Media
MvH Media is een full-service online marketingbureau en heeft momenteel ruim 60 medewerkers in dienst. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelst groeiende spelers op de markt van online marketing. Vanuit het kantoor in Dongen worden voor de klanten over heel de wereld innovatieve campagnes opgezet. Op basis van de verschillende expertises is MvH Media door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Meta gecertificeerd als specialistisch partner.

De volledige FONK150 2022 is vanaf vandaag terug te vinden in Fonk Magazine 351.

Voor meer informatie over MvH Media kan je contact opnemen met ons via info@mvhmedia.nl of via het telefoonnummer 0162-693599.