MvH Media in de top 250 Scaleups van Nederland!

Leestijd: 1 minuten

Jaarlijks presenteert Erasmus Centre for Entrepreneurship de Top 250 Scaleups. In dit overzicht staan de snelgroeiende bedrijven (scaleups) van Nederland, gebaseerd op verschillende databronnen en gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit. Op 1 juni is de 6de editie van de TOP 250 Scaleups bekend gemaakt en MvH Media heeft een plek op deze lijst kunnen bemachtigen!

Deze editie heeft een bijzondere waarde omdat de ondernemingen erin geslaagd zijn om de gezondheidscrisis als gevolg van de COVID-19-pandemie te overwinnen en te benutten om zelfs nog sneller te groeien.  De meeste snelgroeiende bedrijven bevinden zich in sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en marketing & media. De Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich van andere lijsten door de focus op groei van medewerkers én omzet. Zij moeten voldoen aan de volgende criteria:

– minimaal 10 FTE (FullTime Equivalent) en/of minimaal 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode;

– een gemiddelde groei van ten minste 20% in FTE en/of omzet behaald in de drie opeenvolgende jaren in de periode 2017-2020.

CEO en oprichter Mark van Hattum is blij met deze erkenning. “Deze groei komt uiteraard alleen tot stand door structureel resultaat te behalen bij onze klanten en voorop te lopen als het gaat om digitale innovaties. Door hier elke dag, met een team van ruim 60 collega’, aan te werken kunnen we rekenen op een trouwe en groeiende klantenportefeuille.”

Over MvH Media
MvH Media is een full-service online marketingbureau en heeft momenteel ruim 60 medewerkers in dienst. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelst groeiende spelers op de markt van online marketing. Vanuit het kantoor in Dongen worden voor de klanten over heel de wereld innovatieve campagnes opgezet. Op basis van de verschillende expertises is MvH Media door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Facebook gecertificeerd als specialistisch partner.

Noot voor redactie
Voor meer informatie neem contact op met T. van Nielen
t: +31 (0)162-693599  |  e: t.vannielen@mvhmedia.nl