En dat is zes! Zes keer op rij de FD Gazellen award voor MvH Media

Leestijd: 3 minuten

Dit jaar ontvangt online marketingbureau MvH Media voor de zesde keer op rij een FD Gazellen Award. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland en wederom is MvH Media hiervoor genomineerd. Dinsdag 22 november zal MvH Media de award in ontvangst nemen tijdens de uitreiking in Amsterdam. 

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de uitreiking worden tevens de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. MvH Media heeft in 2021 de bronzen award al mogen ontvangen.

“6x op rij de FD Gazellen winnen is een bijzondere prestatie.” aldus directeur Mark van Hattum. “Dat betekent dat we al jaren achter elkaar hard groeien. Dat is een mooie erkenning voor onze organisatie én onze klanten. Groei vraagt namelijk veel van een organisatie. Zes keer op rij dan beloond worden met deze prijs is een waardering voor de stappen die we zelf daarin zetten, maar het toont vooral ook aan dat we in staat zijn om onze klanten hard te laten groeien. Onze groei is namelijk vooral te danken aan het kunnen laten groeien van onze klanten. Wij hebben alleen bestaansrecht als onze klanten succesvol zijn. We werken daar elke dag hard aan en dat wordt beloond met een hoge klanttevredenheid en daarmee zorgt dat voor een stabiele groeiende factor in ons bedrijf”

In de afgelopen jaren is MvH Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team van ruim 60 professionals dagelijks hard bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denkt MvH Media mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Dit doet MvH Media door data gestuurd te werken bij de inzet van zoekmachine marketing, social media, marketplaces en emailmarketing. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Meta gecertificeerd als specialistisch partner.