Marketing
Bureau.

Wat doet een Marketing Bureau?

Een marketing bureau is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het promoten van hun producten of diensten online en/of offline. Op basis van de vraag van de klant worden de juiste strategieën en kanalen bepaald om de marketing doelstellingen tot een succes te maken.

Bij MvH Media richten we ons op online marketing en helpen we je bedrijf vanaf het bepalen van een strategie tot het implementeren van online campagnes op verschillende kanalen zoals social media, e-mailmarketing, SEA en SEO. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we jou kunnen ondersteunen:

 • het ontwikkelen van een digitale marketingstrategie die past bij jouw bedrijf
 • het opzetten en beheren van campagnes op sociale media
 • het verhogen van jouw zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, zowel via advertenties als organisch.
 • het verzamelen van relevante data en het bieden van inzicht in deze gegevens, zodat je hierop gebaseerd bedrijfs- en marketingbeslissingen kunt nemen.
 • het opzetten en uitvoeren van e-mailcampagnes en marketing automation trajecten.

De specifieke diensten kunnen verschillen van bureau tot bureau. Elk marketing bureau heeft zijn eigen werkwijze, focus en een uniek aanbod aan diensten.

Waarom een Marketing Bureau inschakelen?

In de dynamische en steeds veranderende wereld is het belangrijk om een effectieve marketingstrategie te hebben die steeds mee-evolueert met de laatste ontwikkelingen. Een gespecialiseerd marketing bureau kan helpen om je aanwezigheid te versterken. 

Hieronder vind je enkele redenen die de meerwaarde aantonen om met een marketing bureau samen te werken:

 1. Expertise en Ervaring: Bij een marketing bureau vind je een team van marketingexperts met een schat aan kennis en ervaring. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en strategieën en passen deze toe om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
 2. Tijd en Efficiëntie: Het opzetten en beheren van marketingcampagnes vergt veel tijd en energie. Door met een bureau samen te werken, kun je deze taken aan professionals overlaten, waardoor jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
 3. Toegang tot Tools en Technologieën: Marketing bureaus hebben toegang tot geavanceerde tools en technologieën die jouw campagnes naar een hoger niveau tillen. Denk aan analysesoftware en andere handige hulpmiddelen die niet altijd beschikbaar zijn voor individuele bedrijven.
 4. Meetbare Resultaten: Marketingbureaus werken resultaatgericht en gebruiken KPI’s om de effectiviteit van hun campagnes te meten. We leveren gedetailleerde rapporten en analyses, zodat je precies kunt zien hoe jouw marketinginspanningen presteren en waar er ruimte is voor verbetering.
 5. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Een bureau kan zich aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf en snel reageren op veranderende marktomstandigheden. Of je nu een kleine lokale campagne nodig hebt of een grootschalige internationale strategie, een marketing bureau kan je helpen om je doelen te bereiken.

Kortom, samenwerken met een marketing bureau is een waardevolle investering voor elk bedrijf dat zijn bekendheid wil vergroten, meer leads wil genereren en de omzet wil verhogen.

De diensten van Marketing Bureau MvH Media

Bij ons marketing bureau streven we ernaar om bedrijven zoals die van jou te helpen groeien in het digitale landschap. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Search Engine Optimization (SEO)

SEO is cruciaal voor een sterke online aanwezigheid. Het zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Onze SEO-specialisten helpen je graag om die zichtbaarheid op lange termijn te bereiken.

Search Engine Advertising (SEA)

SEA biedt directe zichtbaarheid voor jouw merk op zoekmachines zoals Google. Onze ervaren SEA-specialisten zorgen ervoor dat je bovenaan de pagina verschijnt wanneer potentiële klanten actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Social Media Marketing (SMM)

Sociale media zijn essentiële kanalen geworden voor merken om zich te profileren en relaties op te bouwen. Ons team staat klaar om jouw merk te laten stralen op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, en meer.

Online Strategie

Een effectieve online strategie is de sleutel tot het bereiken van jouw marketingdoelstellingen. Ons ervaren team helpt je bij het ontwikkelen en implementeren van een winstgevende online strategie die aansluit bij jouw unieke behoeften.

Conversion Rate Optimization (CRO)

CRO draait om het optimaliseren van de gebruikerservaring op jouw website om het conversiepercentage te verhogen. Onze experts identificeren knelpunten en implementeren A/B-testen om jouw website te optimaliseren.

Marketplaces

Met het groeiende aantal online consumenten zijn marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon essentieel geworden. Onze specialisten helpen je om jouw producten onder de aandacht te brengen bij grote doelgroepen binnen deze platformen.

Data & Analytics

Data vormt de ruggengraat van elke succesvolle digitale strategie. Ons data-team staat klaar om je te helpen bij het verzamelen, transformeren, visualiseren en analyseren van data voor de beste inzichten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing blijft een krachtige en kosteneffectieve manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Onze specialisten helpen je graag bij het opzetten van effectieve mailingcampagnes.

MvH Media als jouw Marketing Bureau?

Ben je op zoek naar een partner die jouw online aanwezigheid kan boosten? Dan ben je bij MvH Media aan het juiste adres. Waarom wij jouw ideale online marketingpartner zijn:

 1. Ervaring en Kennis: Bij MvH Media hebben we een team van experts met uitgebreide ervaring in digitale marketing. Met onze jarenlange expertise weten we wat werkt in het digitale landschap en passen we dit toe op jouw bedrijf.
 2. Toegewijd Team: Ons team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden van online marketing, zoals SEO, SEA, Social Media Marketing en meer. Met toegewijde teams voor elk kanaal, zorgen we voor optimale resultaten.
 3. Op Maat Gemaakte Oplossingen: Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar meer zichtbaarheid, leads of verkopen, wij hebben de juiste strategie voor jou.
 4. Compleet Dienstenpakket: Bij MvH Media bieden we een breed scala aan diensten, waaronder SEO, SEA, Social Media Marketing, Conversie Optimalisatie, E-mailmarketing en meer. Alles wat je nodig hebt voor jouw online succes, onder één dak.
 5. Partnerschap en Samenwerking: We zijn meer dan alleen een dienstverlener; we zien onszelf als strategische partners voor onze klanten. Door nauwe samenwerking en open communicatie streven we ernaar om jouw digitale doelen te overtreffen.
 6. Data-gedreven Aanpak voor Optimaal Rendement: Bij MvH Media geloven we in het belang van data en prestaties. We gebruiken data om de effectiviteit van jouw online campagnes te maximaliseren en een positieve ROI te realiseren. Elke euro die je investeert, is goed besteed.

Kortom, met MvH Media als jouw marketing bureau, kies je voor een betrouwbare partner die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met digitale marketing.