Fysiek evenement

Masterclass: Jouw social media strategie

voor 2022

Meld je aan!

Wegens succes hebben we een extra datum van de masterclass: Jouw Social Media Strategie Voor 2022.

Het lijkt misschien nog ver weg, maar 2022 staat al bijna voor de deur. Des te belangrijker dat jij nu aan de slag gaat met je social media strategie voor het nieuwe jaar. Tijdens deze masterclass krijg je alle inzichten om je strategie helemaal klaar te stomen en weet je zeker dat je geen enkel detail vergeet.

Wat kun je

verwachten?

Nieuwe trends en ontwikkelingen

We blikken kort terug op de ontwikkelingen die in 2021 hebben plaats gevonden, denk aan de update rondom iOS 14.5. Hoe ga je hier mee om en wat is de verwachting voor het komende jaar? Daarnaast kijken we ook naar de komende trends voor 2022. 

Integratie van diverse social mediakanalen

Tijdens de workshop behandelen we de verschillende social mediakanalen; Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, TikTok, Twitter en Snapchat. Wat kun je met welk kanaal en hoe zorg je dat je mensen die je op Pinterest bereikt opnieuw kunt benaderen via Facebook of Instagram?

Statistieken, doelen en KPI’s

Welke statistieken zijn belangrijk? En waaraan kun je zien of je campagnes echt goede resultaten leveren? Aan de hand van haalbare doelstellingen en KPI’s kun jij je strategie op ieder moment bijstellen. Zo blijf je jezelf constant uitdagen.

Je gaat naar huis met een campagnestrategie voor 2022. Hierin is opgenomen wat de actiepunten zijn waar je vandaag nog mee aan de slag kan gaan en welke zaken je al moet voorbereiden zodat je zeker bent dat je 2022 goed van start gaat!

Extra informatie

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met je social media strategie voor 2022? Meld je dan aan voor onze masterclass op vrijdag  15 oktober van 10.00 uur – 15.00 uur. Tijdens deze masterclass neemt Judith De Rooij (Lead Social) je mee in het stappenplan voor het voorbereiden van jouw social media strategie.

Locatie
De masterclass zal plaats vinden op ons kantoor. 

MvH Media
Bolkensteeg 21A
5103 AA
Dongen

Plan je route