Webwinkel Vakdagen

2022

Ben jij erbij?

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Nu, meer dan ooit, zijn de Webwinkel Vakdagen er om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden.

Dit kun je

verwachten.

Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Laat je verder inspireren tijdens het lezingenprogramma, verdeeld over 11 lezingenzalen en een keynotezaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Kortom: alle ingrediënten om jouw digitale ambities waar te maken vind je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2022! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen!

Woensdag 29 juni
Lezingenzaal 11
Donderdag 30 juni
Lezingenzaal 11

WAAR KUN JE

ONS VINDEN?

Onze stand (standnummer 261) vind je centraal gelegen vlakbij het grote catering plein. Naast onze stand geven zijn wij ook met verschillende lezingen te vinden in lezingenzaal 11.

AFTERMOVIE

WWV 2021 SumMER EDITION.

7 & 8 juli was het eindelijk weer zover, de Webwinkel Vakdagen 2021. Deze keer in een aangepaste opzet. Ook dit jaar waren wij aanwezig op dé e-commerce beurs van Nederland.