Shopping Talk

8 december 2020

Ben jij erbij?

Shopping Talk is het resultaat van een veel gehoorde wens uit de markt en een concrete behoefte: die aan een high level event over digital commerce in Nederland. De crème de la crème onder de vakgenoten komt op 8 december bijeen in het Beatrix Theater om kennis te delen. Hoofdingrediënten van dit innovatieve event in Utrecht: exclusieve content, netwerken op hoog niveau en 1 to 1 meetings.

5 tips om succesvol data en artificial intelligence in te zetten voor meer conversie én rendement met online marketing.

Google krijgt via machine learning 63.000 nieuwe datapunten.. per seconde! Ondanks de oneindige mogelijkheden wordt deze techniek nog vaak niet (goed) gebruikt door Nederlandse marketeers. Wat werkt wel? En wat werkt niet? Wat mag je ervan verwachten? Hoe kun je deze technologieën onderdeel maken van je bestaande marketingstrategie? Aan de hand van 5 tips, aangevuld met een aantal praktijkvoorbeelden uit Nederland, neemt Mark je mee hoe je artificial intelligence en data maximaal vóór jouw organisatie kunt laten werken.

Voor wie? Shopping Talk is bedoeld voor digital commerce professionals met eindverantwoordelijkheid bij leden van Thuiswinkel.org of bij de 250 bedrijven uit de Twinkle100. Ook experts van ShoppingTomorrow zijn genodigd voor het kosteloze event. Ambitieuze e-commerce professionals die niet tot bovenstaande doelgroepen behoren kunnen ook een ‘request to join’ indienen.