Whitepaper

De ideale combinatie tussen online & offline

Hoe benut je de fysieke winkels en aankopen als een voordeel voor je online strategie? Heb je daar al eens over nagedacht? Het online speelveld biedt steeds meer mogelijkheden voor lokale marketing.  Mis deze kans niet en combineer jouw online en offline strategie voor je fysieke winkel.

Download de whitepaper en lees welke trends jij kan inzetten om de ideale online én offline combinatie te creëren voor je fysieke winkel.

  Vergroot je organische lokale vindbaarheid

  Op dit moment is lokale SEO misschien wel de grootste ontwikkeling binnen zoekmachine optimalisatie. Google is altijd aan het experimenteren en testen om te zien waar de kansen liggen. Zo kun je nu de zoektermen beter personaliseren met je locatie en poppen er steeds meer local 3-packs naar boven om beter op de lokale vraag in te spelen. Maak gebruik van de extra ontwikkelingen binnen zoekmachine optimalisatie.

  Lokaal adverteren in Google

  Maak slim gebruik van locatietargeting met zoekmachine adverteren en geef de plaats van jouw fysieke locatie extra attentiewaarde. Daarnaast kan je met Google Shopping bepaalde advertenties inzetten om de voorraden van de winkel te tonen. Hiermee zorg je ervoor dat je advertenties relevanter worden en kan de consument het bij je in de winkel kopen of via je advertentie online. 

  Fysieke locaties vindbaar maken met social targeting

  Met je bedrijfsaccount kun je heel veel vertellen over je winkel en waar je gevestigd bent. Maar wat als je meerdere locaties hebt en het maximale uit social media wilt halen? Geen probleem. Je kunt niet alleen de pagina structuur aanpassen, maar je kunt ook online winkels opzetten binnen Facebook en Instagram om jouw offline voorraad online te verkopen. 

  Combineer vandaag nog je online en offline strategie

  Het online speelveld wordt alleen maar groter en het is ontzettend belangrijk dat je gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn. Met SEO, SEA en Social Media kun je jouw offline en online kansen samenbrengen. Download onze whitepaper en vergroot je lokale vindbaarheid op offline én online gebied.