Snapchat
marketing.

Snapchat is een Social Media platform waarmee foto’s en video’s kunnen worden gedeeld met vrienden en de buitenwereld. Momenteel is Snapchat vooral populair in een jongere doelgroep onder de 35 jaar en de grootste groep gebruikers vallen in de leeftijd 13 tot 24 jaar. Inmiddels kent Nederland al meer dan 1 miljoen gebruikers.

Snapchat kenmerkt zich aan de tijd waarin een foto of video te bekijken is. Wanneer iemand een zogeheten ‘snap’ heeft geopend, is deze slechts voor 10 seconden beschikbaar. Hierdoor is het zeer belangrijk om doelgericht te targeten via Snapchat. De boodschap moet duidelijk en makkelijk te begrijpen zijn en moeten iemand triggeren in een zo kort mogelijke tijd.

De voordelen

  • Alle advertenties zijn beschikbaar op full-screen
  • De aankoopintentie ligt vele malen hoger dan op andere social media platformen (11%)
  • Gerichte targeting is mogelijk door middel van het invullen van demografische en geografische kenmerken, door het toevoegen van interesses en gedrag en het maken van een zelf-samengestelde doelgroep
  • Snapchat kan in de gehele Marketing Funnel worden ingezet

snapchat uitbesteden,

OPZETTEN EN EVALUEREN.

Snapchat Marketing graag uitbesteden? MvH Media kan in samenwerking met jou de juiste Snapchatstrategie vaststellen en toepassen. Hierbij is het van belang dat we samen kijken naar wat de doelstelling is en welke doelgroep hier het best bij past. Wil je graag werken aan je naamsbekendheid of wil je meer conversies? We gaan graag met jou in gesprek over de strategie die het best bij jou past!

Naast Snapchat marketing helpen wij graag met je Instagram marketing, Tiktok marketing en Pinterest marketing strategie. 

snapchat marketing uitbesteden

door een snapchat marketing bureau.

Ben je helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde van Snapchat? Wil je daarnaast profiteren van de hulp van onze specialisten? MvH Media is hier om jou verder te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Laat Snapchat Marketing uitbesteden en ga samen met onze experts aan de slag.

Meer interesse in Social Media Marketing? Laat ons team weten wat je doelstelling is! Dan gaan wij met ons gespecialiseerde team aan de slag om een succesvolle strategie te ontwikkelen en behaal jij meer uit je social media kanalen.