Email
marketing.

Is het verstandig om nog aan de slag te gaan met emailmarketing? Het is niet alleen verstandig, maar ook een goede toevoeging aan je online marketing strategie. Dagelijks worden er emails verstuurd naar (potentiële) klanten om updates te versturen over het bedrijf, assortiment etc. Met emails bouw je niet alleen de relatie met de klant op, maar ben je ook bezig om die relatie te onderhouden. Je verbindt je (potentiële) doelgroep met je bedrijf, stuurt de emails op het juiste moment naar je potentiële klanten en realiseert dan ook een hogere omzet. Onze emailmarketing specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een gehele mailing campagne van A tot Z en helpen bij het realiseren van het optimale resultaat.

De voordelen

  • Effectief & goedkoop (lees: wat wil je nog meer?)
  • Word én blijf top of mind 
  • Direct in contact met jouw doelgroep, hoe fijn?
  • Vergroot je terugkerende bezoekers naar de website

Werven, overtuigen en onderhouden

met emailmarketing.

Met emailmarketing benader je de potentiële klant direct via een email. Zo ga je aan de slag met het werven van nieuwe potentiële klanten, ga je aan de slag met het overtuigen van je huidige klanten en blijf je bezig met het onderhouden van je klantrelaties. Het is belangrijk dat de boodschap van je mailings goed aansluit bij de vraag van je doelgroep. Dit geldt niet alleen voor je potentiële klanten, maar ook voor je huidige klanten. Het is belangrijk dat je test wat voor campagnes werken en dat je aan de slag gaat met het personaliseren van je emails. Wat spreekt hen aan en wat zorgt ervoor dat zij actie gaan ondernemen na het lezen van je nieuwsbrief? Zorg ervoor dat je boodschap is afgestemd op je doelgroep waardoor je succesvolle emailcampagnes kunt opzetten.

Sturen, meten en

blijven optimaliseren.

Meer omzet

Behaal meer omzet door automatische herinneringen te sturen. Attendeer je potentiële klanten op hun gevulde winkelmandje door een reminder te sturen of stuur waardevolle informatie die je doelgroep niet kan vermijden.

Blijf groeien

Blijf groeien met de juiste strategie en het constant monitoren van campagnes. Optimaliseer met A/B testen en personaliseer je emails voor het beste resultaat.

GEBRUIK DATA

Data is van onschatbare waarde Jouw klanten zorgen voor een enorme hoeveelheid data. Gebruik deze in je e-mailcampagnes voor een gepersonaliseerd aanbod van producten of een exclusieve boodschap.

COMBINEER

Emailmarketing is niet als alleenstaand kanaal ontzettend krachtig, maar ook zeker met andere online activiteiten. Zo blijf je de gehele customer journey in contact met jouw (potentiële) klanten..

Krachtige emailmarketing

met de juiste software.

Je kunt geen krachtige emailmarketing strategie opzetten zonder gebruik te maken van professionele software. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in Mailchimp & Activecampaign en kunnen je helpen bij het opzetten van campagnes binnen deze twee programma’s. Beide pakketten bieden uitstekende mogelijkheden voor het beheren van contacten, het koppelen van andere e-commerce of marketing systemen en het automatiseren van een flow. Onze specialisten kijken graag met je mee welke software het beste bij je past en hoe je het optimaal kunt inzetten. Neem eens contact met ons op en laat weten waar onze emailmarketing specialisten jou mee kunnen helpen.

Mailchimp Academy Foundations Certification Badge

VERBIND JOUW KLANTEN DOOR

MIDDEL VAN E-MAILMARKETING.

Een hoger engagement, meer omzet en klantloyaliteit. Blijf ‘top-of-mind’ bij jouw doelgroep en speel met persoonlijke e-mails in op de vraag van jouw toekomstige klant. Laat ons weten wat je doelstelling is en dan kunnen wij als e-mailmarketing bureau jou helpen bij het behalen van je doelstelling.

Daag jij ons uit?