Autodealers: afdelingen in Google Mijn Bedrijf geimplementeerd (USA only)

Leestijd: 2 minuten

Google heeft een grote update doorgevoerd in Google Mijn Bedrijf voor autodealers (in Amerika). In Amerika is het gebruikelijk voor iedere afdeling een aparte Google Mijn Bedrijf aan te maken, bijvoorbeeld voor service of reparatie. Omdat dit in verschillende gebouwen (en dus adressen) plaatsvindt, is dit niet in strijd met de guidelines van Google Mijn Bedrijf. 

Daarnaast is het zo dat een autodealer meerdere automerken kan verkopen. Daardoor wordt in Amerika ook vaak een aparte Google Mijn Bedrijf aangemaakt per merk. Deze aparte Google Mijn Bedrijf-panelen worden enkel getoond op hele specifieke zoekwoorden zoals garber quick service center of giff jeep. Vanaf heden worden deze afdelingen (Departments) dus ook getoond in het overkoepelende Google Mijn Bedrijf-paneel. 

Meer updates?

We houden je graag op de hoogte.

  • Alle nieuwste ontwikkelingen over google mijn bedrijf
  • Exclusieve uitnodigingen over kennisevents
  • Laatste ontwikkelingen binnen SEO Marketing, SEA marketing en meer. 
  • Maximaal één keer per maand
  • Updates van het beste Digital Marketing Agency van België
50%

Je bent er bijna

Waar mogen we hem naar toe sturen?