Webwinkel Vakdagen

Ook dit jaar is MvH Media weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen, het belangrijkste e-commerce evenement van de Benelux. Het evenement vindt voor de tiende keer plaats dit jaar, op woensdag 20 januari en donderdag 21 januari.

Waarom een bezoek brengen aan de Webwinkel Vakdagen?

Het evenement verdiept je kennis op het gebied van e-commerce. Op het evenement worden o.a. inspirerende lezingen gegeven door allerlei topsprekers, van bedrijven als Google en Bol.com. Ook zijn er tal van professionele bedrijven en organisaties aanwezig die oplossingen bieden waarmee je het rendement van je webwinkel of webshop kunt optimaliseren. Het evenement telt gemiddeld 10.000 bezoekers uit hetzelfde vakgebied, waarmee kennis kan worden uitgewisseld en genetwerkt. Daarnaast maak je kans op verschillende prijzen.

Standnummer M26

De beursvloer is verdeeld in verschillende, thematische zones. MvH Media bevindt zich op de marketing zone, standnummer M26. Kom bij ons langs voor een kopje koffie of thee om kennis te maken of om vragen te stellen op het gebied van online marketing. Vooraf kunnen wij eventueel al een onderzoek uitvoeren naar de kansen op het gebied van zoekmachine optimalisatie door middel van een SEO-scan. Daarnaast kunnen wij ook een passend advies geven op het gebied van Google AdWords en/of Bing adverteren. MvH Media is zowel Google Partner als Bing Ads Partner.

Meer informatie over de Webwinkel Vakdagen?

Ga voor meer informatie over de Webwinkel Vakdagen naar de officiële website, of vraag één van onze medewerkers om meer informatie. Wij hopen je te zien op de Webwinkel Vakdagen 2016!