Webwinkel vakdagen succesvol

Zoals in de vorige blog te lezen was, waren wij aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2015, in de Jaarbeurs in Utrecht. Als online marketing bureau konden wij natuurlijk ook niet ontbreken op de grootste e-commerce beurs van de Benelux. Na twee druk bezochte dagen hebben wij veel vragen gekregen over zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie verhogen en eigenlijk dus vooral over het website beter vindbaar maken. Wij hebben iedereen hier zo goed mogelijk mee geprobeerd te helpen en hebben hopelijk al uw vragen bevredigend beantwoord.

Wij van MvH Media hebben twee leuke dagen gehad, want het is altijd leuk omringd te zijn door mensen met dezelfde passie. Op een beurs sta je namelijk ook om van elkaar te leren en nog verder te groeien in waar je mee bezig bent. MvH Media gelooft dat er altijd ruimte is voor verbetering, en in het gebied van online marketing is dit zeker het geval aangezien de markt altijd blijft veranderen. Daarom veranderen wij constant mee, om voor de klanten het beste resultaat te bereiken.

Heeft u naar aanleiding van de Webwinkel Vakdagen 2015 nog vragen voor ons, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Bel, mail of kom gewoon even langs voor een persoonlijk gesprek en dan laten wij u de kansen zien die er voor uw website liggen. MvH Media wil u als online marketing bureau graag helpen met het beter vindbaar maken van uw website.