Webwinkel Vakdagen 2016 – Terugblik

Terugblik Webwinkel Vakdagen 2016

Op 20 en 21 januari waren wij met MvH Media aanwezig op de Webwinkel vakdagen. Dit jaar werden de Webwinkel Vakdagen voor de tiende keer gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Voor MvH Media was het het tweede jaar op rij dat we aanwezig waren op de grootste e-commerce beurs van de Benelux. Met sprekers van onder andere Google en Facebook waren er ook dit jaar weer diverse toonaangevende namen aanwezig voor de bezoekers van dit evenement. We hopen dat u als bezoekers een goede beursdag heeft gehad.

Ook wij kijken tevreden terug op deze beurs. Alleen al vanwege het feit dat we tijdens deze twee dagen vele van onze klanten hebben mogen begroeten in onze stand voor een kop koffie, thee of een andere borrel. Daarnaast hebben we veel interessante gesprekken mogen voeren met verschillende partijen die ook aanwezig waren op de beurs, alsmede met een deel van de ruim 10.000 bezoekers van het evenement.
Al met al kijken we na twee intensieve dagen terug op een nuttige en inspirerende jaargang van de Webwinkel vakdagen.

Mocht u nog een vragen hebben over de Webwinkel Vakdagen of uw bezoek aan onze stand dan houden wij ons uiteraard aanbevolen.