Terugblik Webwinkel Vakdagen 2017

Op 18 en 19 januari was MvH Media aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. Voor ons was het alweer de 3e keer dat we met een eigen stand op de beursvloer stonden. Dit keer stonden we niet alleen op onze eigen stand maar waren we ook aanwezig bij de stand van onze partner Webshop Heroes.

Een leuke gimmick in onze stand dit jaar was de mogelijkheden van het spelen van een virtual reality game waarbij je op een realistische manier de top van een berg kon beklimmen. Veel spelers (behalve misschien de personen met hoogtevrees) vonden het erg positief en realistisch.

webwinkel vakdagen 2017

Ook dit jaar waren de Webwinkel Vakdagen drukbezocht. De grootste e-commerce beurs van de Benelux lijkt elk jaar weer een stukje groter te worden en wij van MvH Media zijn blij dat we hier weer elk jaar deel van kunnen uitmaken. Hoewel we de verschillende sessies van onder andere Google, Martkplaats, fonQ en anderen zelf niet konden bezoeken begrepen we van andere dat deze sessies erg nuttig waren.

Wij hebben al de gesprekken die we hebben gevoerd met de diverse bezoekers als inspirerend ervaren en wat ons betreft waren het twee geslaagde dagen. We hopen dat u als bezoeker een nuttige dag heeft gehad en mocht u nog vragen hebben over uw bezoek aan onze stand dan zijn wij uiteraard beschikbaar.

Bronnen: Webwinkel vakdagen visual – © Webwinkel Vakdagen