Terugblik Webshop Vakbeurs 2017

Op 3 en 4 mei was MvH Media aanwezig op de Webshop Vakbeurs in Mechelen. Hoewel het de allereerste keer was dat de Webshop Vakbeurs in België werd gehouden, wisten vele Belgische en Nederlandse bezoekers hun weg naar de Nekkerhal in Mechelen te vinden. Ook in onze eigen stand hebben we vele bezoekers mogen verwelkomen en met hen van gedachten mogen wisselen over het belang van online marketing.

Daarnaast werd er aan de lopende band gebruik gemaakt van de Virtual Reality Game, welke wij in onze stand hadden geïnstalleerd. De mogelijkheid om door middel van de Virtual Reality Game een berg te beklimmen werd door vele bezoekers met beide handen aangegrepen. Een aantal spelers bereikten zelfs de virtuele top!

Wij hebben tijdens deze twee dagen inspirerende kennismakingsgesprekken mogen voeren met de diverse bezoekers en wij kijken dan ook terug op een geslaagde beurs. We hopen dat jij als bezoeker ook een nuttige dag hebt gehad en mocht je nog vragen hebben over je bezoek aan onze stand vernemen wij dat uiteraard graag.