Narrowcasting DongenIce

Sponsoring DongenIce

Afgelopen vrijdagavond was de feestelijke opening van DongenIce. Dit evenement staat weer garant voor drie weken schaatsplezier voor jong en oud.

Net als de voorgaande jaren sponsort MvH Media dit unieke evenement in Dongen en omstreken. DongenIce hoopt net als vorig jaar ruim 60.000 bezoekers te mogen verwelkomen op en rond de schaatsbaan.

Narrowcasting op het evenement.

Als belangrijk communicatiemiddel voor de bezoekers zijn dit jaar weer de schermen die op en rond de ijsbaan zijn opgehangen. MvH Media verzorgt narrowcasting voor de beamer die boven de ijsbaan hangt, de vijf narrowcastingschermen bij de horeca, en twee schermen in de speciale kinderkamer en bij de kassa. Veel schermen worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd waardoor in de juiste ruimte de juiste boodschap kan worden getoond. Zo worden op de beeldschermen in de horeca vaker de prijslijsten en smaakmakers getoond en is er op het scherm bij de kassa vanzelfsprekend alleen de prijslijst te zien voor het schaatsen.
Al met al blijken de schermen hier van goede toegevoegde waarde te zijn voor enerzijds exposure voor sponsoren anderzijds voor het informeren en inspireren van de bezoekers.

Benieuwd naar DongenIce? Bekijk de website voor de openingstijden en geniet de komende weken nog van het schaatsplezier in Dongen.