MvH Media aanwezig op de Shopping Innovation 2016

Waar MvH Media dit jaar voor het tweede jaar op rij als exposant aanwezig was op de Webwinkel Vakdagen 2016, staan we dit jaar voor het eerst als exposant op de Shopping Innovation. Deze vakbeurs vindt plaats op 16 en 17 maart 2016 en wordt gezien als grootste omnichannel en online marketing beurs van België. Voor de Belgische markt is dit dé plek om je volledig te laten informeren op het gebied van online marketing en omnichannel.

Naast de standhouders, waaronder MvH Media, vindt er ook een uitgebreid lezingenprogramma plaats met gerenommeerde specialisten uit verschillende branches.

Veel voorkomende onderwerpen op de Shopping Innovation 2016

Benieuwd welke onderwerpen je zoal tegenkomt op de Shopping Innovation 2016? Enkele relevante onderwerpen hebben we voor je opgesomd:

  • Traffic genereren naar je website of webshop
  • Het opzetten en / of optimaliseren van een website of webshop
  • Je product op de juiste tijd op de juiste plaats krijgen
  • Het creëren van gepersonaliseerde content
  • Hoe je conversie en loyaliteit onder de bezoekers van je website verhogen

Bezoek standnummer S82

In tegenstelling tot de Webwinkel Vakdagen, waar de beursvloer was opgedeeld in thematische zones, bestaat de Shopping Innovation uit 1 beursvloer. MvH Media bevindt zich, zoals aangegeven in onderstaande afbeelding, op standnummer S82 (naast de ingang van Conference Room C).

 

Kom bij ons langs voor een kopje koffie of thee om kennis te maken of om vragen te stellen op het gebied van online marketing. Vooraf kunnen wij eventueel al een onderzoek uitvoeren naar de kansen op het gebied van zoekmachine optimalisatie door middel van een SEO-scan. Daarnaast kunnen wij ook een passend advies geven op het gebied van Google AdWords en/of Bing adverteren. MvH Media is zowel Google Partner als Bing Ads Partner.

De Shopping Innovation 2016 vindt plaats op Woensdag 16 maart en Donderdag 17 maart 2016. De locatie van de beurs is de Tour & Taxis in Brussel.

Locatie

Tour & Taxis Shed 1
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Woensdag 16 maart 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag 17 maart 2016 van 10.00 tot 17.00 uur