Linkedin
marketing.

LinkedIn is een netwerksite die veel professionals met elkaar verbindt, waardoor het erg slim kan zijn om als bedrijf actief te zijn op LinkedIn en ook te starten met LinkedIn adverteren.  LinkedIn heeft meerdere doeleinden zoals het vinden van nieuwe klanten, medewerkers of samenwerkingspartners. De gebruikers bezoeken LinkedIn voor waardevolle professionele content en inzicht in marktontwikkelingen. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in je bedrijf kunnen je volgen en up-to-date blijven van de bedrijfsactiviteiten wat de betrokkenheid vergroot. Voor LinkedIn adverteren zijn er specifieke targeting opties beschikbaar. Je kan gebruikers categoriseren op bijvoorbeeld bedrijfstakken, bedrijven en functies. Hierdoor is het mogelijk om je op een hele specifieke doelgroep te richten. Een ander voordeel van LinkedIn is dat resultaten direct beschikbaar zijn. Hierdoor kan je direct zien welke advertenties de beste resultaten opleveren waardoor je de campagnes kan optimaliseren. LinkedIn adverteren heeft een positief effect op naamsbekendheid en vindbaarheid, op zowel LinkedIn als Google. Je kan je LinkedIn Marketing uitbesteden, waardoor je gaat samenwerken met specialisten om een optimaal resultaat te bereiken. Wij willen je daar graag bij helpen!

De voordelen

  • Hét kanaal voor B2B advertenties
  • Bereik professionals met specifieke targeting opties
  • Vergoot de betrokkenheid
  • Resultaten direct beschikbaar
  • Positief effect op naamsbekendheid en vindbaarheid

Linkedin uitbesteden,

opzetten en evalueren.

Door te samenwerken met een LinkedIn marketing bureau zoals MvH Media kun je de juiste LinkedIn strategie toepassen. We beginnen bij het bepalen van de doelstelling en kijken welke doelgroep hier beste op aansluit. Wil je juist nieuwe klanten of ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Daarnaast bepalen we het budget en beginnen we met het creëren van de campagnes. Door de juiste advertenties te plaatsen dragen we bij aan de gestelde doelstelling, bijvoorbeeld leads, sollicitaties of websiteverkeer. Nadat we strategie hebben uitgevoerd gaan we hem evalueren. 

Naast LinkedIn marketing kun je bij ons ook terecht voor Facebook marketing, Instagram marketing, Tiktok marketing en Pinterest marketing

zakelijk en persoonlijk

LinkedIn wordt vooral gezien als een zakelijk platform, maar op LinkedIn is het ook juist belangrijk om een persoonlijke kant te laten zien. Wat houdt jou bezig als ondernemer, welke plekken heb je bezocht en wie staat er eigenlijk achter het bedrijf. LinkedIn is een formeel platform om deze persoonlijke kanten van het bedrijf uit te lichten. Via LinkedIn kan je connected blijven met vele professionals en experts wat een positief effect heeft op loyaliteit en de betrokkenheid vergoot.

Linkedin marketing bureau

mvh media

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die LinkedIn marketing te bieden heeft? Je zou het alleen kunnen doen maar er zijn LinkedIn Marketing bedrijven zoals MvH Media die je graag hierbij helpen. Laat je LinkedIn Marketing uitbesteden en ga aan de slag met ons team van social media specialisten en behaal je gewenste resultaat.  

Meer interesse in Social Media Marketing? Laat ons team weten wat je doelstelling is! Dan gaan wij met ons gespecialiseerde team aan de slag om een succesvolle strategie te ontwikkelen en behaal jij meer uit je social media kanalen.